|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
שאלה לי למבינים שביניכם: 1. האם הארוחה לפני אימון היא קריטית והכרחית? מה המטרה של הארוחה לפני האימון בעצם? האם היא משפיעה על התוצאות של הגדילה בסופו של דבר? 2.התחלתי להתאמן בבית תוכנה a+b אך רק יד קדמית ויד אחורית בינתיים שאותם אני רוצה לחזק יחסית לשא הגוף מכיוון שהתאמנתי במכון בעבר, יום a-יד קדמית, יום b-יד אחורית, השאלה שלי היא מהי הכמות של הסטים ומה מספר חזרות לכל סט, אם אני עובד על שריר אחד בלבד שזה או היד הקדמית יום a או b??? אני עושה 8 סטים ליד אחורית באותו יום או 8 סטים גם לקדמית ביום אחר ... האם זה שגוי? מכיוון שאני לא מאמץ את הידים עם תרגילםי אחרים אז אני חושב שזה בסדר. תגידו לי אתם ... תודה על ההקדשה של הזמן והעזרה !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי ארוחה לפני אימון זה גם טוב כי יש אחר כך סינטוזה של חלבונים (קרדיט ל!Demon!)
אין לי מושג מה אתה מנסה לעשות בתכנית הזאת .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה סקוואט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סה"כ אני מבקש תשובה שחור על גבי לבן...
לא רוצה שתתחילו לחקור וזה ומה הקשר סקוואט למעלה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתה ידוע שזה יגידיל את הידים ?
מי אמר שזה עובד על כל אחד ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]()
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() בחייאת תקרא מדריכים בנעוץ, ואל תנסה להרכיב תוכניות אימונים שאין לך מושג מה ההשפעה שלהן, ואיך היא תחול עליך.
ובקשר לתוכנית אימונים שעשית, היא חרא של דבר. ולא, לא תגדל מזה.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא רוצה לשמוע תגובות כמו שלך יאללה נמאס כבר... משחק לי אותה רוני קולמן נו....
מה חרא של דבר? מה הבעיה אם אני רוצה לנפח רק את הידים שייהיו בפרופורופציות עם הגוף ????? אני יעבוד עליםה מספיק חזק בכל יום מה שונה תוכנית זו מאחרת ? אני פשוט עובד עליהם יותר כי אני עובד רק על שריר אחד.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עזרה=[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לטל דרך מצחיקה להעביר דברים אבל עקרונית הוא צודק לגמרי
squat eat sleep על בסיס קבוע וכל השאר יסתדר לבד אני מבטיח לך שהידיים שלך (ושאר הגוף) יהיו הרבה יותר מרשימות אחרי שנתיים של בנץ/סקוואט/דד מאחרי שנתיים של עבודה ישירה על הידיים, שכנראה לא תביא אותך לשום מקום אני מבין שזה לא נשמע לך הגיוני היום, אבל לפחות תיקח את זה כאופציה שאנשים עם קצת יותר ניסיון וללא אינטרס למכור לך משהו אולי יודעים על מה הם מדברים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() האמת שלריפטו יש אינטרס למכור את הספר שלו.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() ו? ....
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() בגלל זה הוא צריך להביא משהו חדש ושונה, גם אם הדבר הזה הוא לא הדרך הכי טובה.
הוא חייב לכתוב בספר שלו דברים שלא נכתבו/הודגשו לפני כדי למכור תספר שלו.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() בסדר, אבל יש הבדל בלעשות משהו יותר בומבסטי ממה שהוא באמת כדי למכור (ss)
לפשוט להמציא ערימה של שקרים, כמו 95% ממה שכתוב/נמכר בקהילת הפיטנס
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה פעם לקום בבוקר ולהתאמן בלי שאכלת כלום ותבין את חשיבות הארוחה שלפני - אני מקווה שתבין את תשובתי בנושא זה
![]() אם ברצונך להכניס את הידיים לפרופורציות עם שאר הגוף (במידה והן לא) אז קודם כל עליך להתאמן גם על הכתפיים שהן חלק חשוב אם לא הכי חשוב בידיים ואין שום חובה לפצל את זה לa ו-b. מניסיוני חודש לכל היותר של אימון זרועות בלבד (כולל כתפיים) יום כן יום לא יכניס אותן לפרופורציה המתבקשת. נ.ב אני לא רואה איך סקוואט גורם לגדילה הגיונית של הזרועות. לחיצת חזה מערבת את התלת ראשי ומתח מערב את הדו ראשי. נערך לאחרונה על ידי eylon, 23-02-10 בשעה 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
ולא על המסר שמסתתר מאחוריהם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() פטבוי,אתה עדיין עושה את SIMPLE Power Based Routine מאיירון מן?
סתם מסקרן אותי לדעת |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ארוחה לפני אימון... | rg12 | תזונה ותוספים | 7 | 13-12-07 00:06 |
ארוחה לפני אימון | Motke | תזונה ותוספים | 1 | 10-12-07 16:04 |
ארוחה אחרי אימון = ארוחה לפני השינה? | ShaySE | תזונה ותוספים | 3 | 07-08-07 18:21 |
ארוחה לפני אימון. | Ronush | תזונה ותוספים | 0 | 14-05-07 17:54 |
ארוחה לפני אימון | maya | תזונה ותוספים | 7 | 22-03-07 21:15 |