|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי,
מקודם פתחתי נושא בפורום תזונה P: אני מתאמן 4 חודשים, והיו לי עד עכשיו שתי תוכניות שהמאמן בחדר כושר כתב לי. תוכנית נוכחית: A חזה כתפיים יד קדמית B גב יד אחורית רגליים בטן A+b לכל חלק בגוף אני עושה שלושה תרגילים. 4 סטים של 8 חזרות, משקל מקסימום שאני יכול להרים. עכשיו, הבעיה שלי היא שכל מאמן כושר אומר לי משהו אחר בקשר לסטים ולחזרות. אני רוצה לעבוד נטו על ניפוח, לא מעניין אותי חיטוב כי אני מספיק חטוב. אחד ממאמני הכושר אמר לי לעשות בכל תרגיל 3 סטים של 8 חזרות. אחד אחר אמר לי לעשות 4 סטים, חזרות: 12,10,8,6 פירמידה, משהו. הוא אמר לי שזה עובד על ניפוח. נתונים אישיים, אם זה חשוב: בן 20 משקל לפני שהתחלתי להתאמן: 54 משקל אחרי 4 חודשים של אימונים ותזונה: 62 גובה: 70 אני אשמח אם תוכלו לבנות לי תוכנית שתעזור לי לעלות במאסה. ביי, יום טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגוון בסטים ובחזרות, לא חייב הכל להיות או רק פרמידות עולות/יורדות או רק 8X4 וכו'.. ועזוב מה המאמנים האלה אומרים לך, למה אם לא תאכל נכון, לא תגדל ולא תראה שום תוצאה, לא משנה כמה סטים/חזרות תעשה. אתה יכול לשלב מדי פעם: -דרופ-סט -סופר-סט -פרמידות אם בא לך, כדי לתת לשריר יותר גירוי, אבל תזונה לא פחות חשובה פה! תקרא את זה: אימונים המדריך השלם לעלייה במאסה בלי קשר אני ממליץ לך לקרוא את כל המאמרים באתר ואם יהיו לך עוד שאלות אנחנו כאן. בהצלחה. גיא
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|