|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי כמה חודשים של זלזול חזרתי להתאמן כמו שצריך +חזרתי לתוכנית 9 סטים לגדול ו6 לקטן במקום 7 לגדול ו4 לקטן
אז ככה תגידו מה אפשר לשפר והאם זה בסדר להתאמן 9 6: A חזה: 4 סטים לחיצת חזה במוט 6-8 3 סטים לחיצת חזה בדאמבלים בשיפוע 8-10 2 פרפר בדאמבלים 8-10 כתפיים: לחיצת כתפיים בדאמבלים 4 סטים 6-8 הרחקה אופקית (ככה קוראים לזה? חח אני תמיד מתבלבל) 4 סטים 8-10 יד קדמית: 3 סטים כפיפת מרפקים מוט w בעמידה 8-10 3 סטים כפיפת מרפקים (דאמבלים) בישיבה-שיפוע 8-10 b: רגליים: סקוואט 4 סטים 6-8 כפיפת ברכיים 3 סטים 8-10 מכרעיים 2 סטים 8-10 גב: פולי רחב לחזה 8-10 3 סטים t bar 3 סטים 8-10 פול אובר בשכיבה 3 סטים 8-10 יד אחורית: פשיטה במכונה 8-10 3 סטים לחיצה צרפתית 8-10 3 סטים בתכלס אני יודע שהתוכנית לא משהו ואני לא יודע כל כך איך לשנות אותה בשביל זה פרסמתי אז......בלי תגובות "חרא תוכנית" אם תוכלו להגיד לי איך לשפר אני אשמח[= |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תגובה אחת?]=
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() [quote=TMM;963744]אחרי כמה חודשים של זלזול חזרתי להתאמן כמו שצריך +חזרתי לתוכנית 9 סטים לגדול ו6 לקטן במקום 7 לגדול ו4 לקטן
אז ככה תגידו מה אפשר לשפר והאם זה בסדר להתאמן 9 6: A חזה: 3 סטים לחיצת חזה במוט 3x5 2סטים פרפר בדאמבלים בלי שיפוע 2x10 אם אתה ממש רוצה תעשה בשיפוע חיובי,אבל לא חובה בכלל כי אחרכך תעושה פרס וזה סתם יתיש לך יותר תכתפיים. כתפיים: פרס בעמידה(לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט אולימפי) 3x6 יד קדמית: 3סטים של כפיפות מרפקים 3x10 b: רגליים: סקוואט 3 סטים 6חזרות דדליפט2X5 -וכן אפשר לעשות סקוואט וישר אחרכך דדליפט. גב: מתח 3x6 חתירה מהרצפה עם מוט אולימפי(pednely row) 2x8-6 יד אחורית: מקבילים 3X8 עם תשואל אותי תשנה גם תחלוקה של התוכנית A:חזה כתפיים אחורית B:רגליים גב קידמית אני בטוח שאתה יודע תסיבה לבד. עם לא בכל זאת תעשה כמו שאמרתי. מתוכנית כזאת תוכל להתאושש ולהתקדם בתרגילים המרכזיים, שיהיה בהצלחה ותאכל הרבה. נערך לאחרונה על ידי SuperHero, 21-01-10 בשעה 01:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גבר הקטע שאמרתי שחזרתי ל9 סטים לגדול ו6 לקטן מה נתת לי פה 5 לחזה המספר סטים הנמוך לא משפיע עליי בצורה כל כך טובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() בסדר תמשיך לפמפמם תידיים שלך ותצפה שהם יגדלו
תמשיך ככה נראה לאן תגיע. הדרך היחידה לגדול זה לעלות במשקלי העבודה ולאכול מספיק עם עבדת כמו שכתבתי וטענת שזה לא עובד עלייך ואתה לא גדל יש 2סיבות לזה והם: 1. אתה לא אוכל מספיק. 2.אתה לא מתקדם במשקלי העבודה שזה בכלל נובע מסיבה 1 שאתה לא אוכל מספיק.. עם נפח של 9סטים לשריר גדול ו 6לקטן אתה בקושי תתקדם בתרגילים המורכבים, רוצה תקשיב לי לא רוצה תשאר קטן בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חזרתי להתאמן!! Fbw שלושה פעמים בשבוע, דעתכם? | BiG_BuG | אימונים | 23 | 27-11-09 01:25 |
חזרתי להתאמן + שאלה | LittleNigga | אימונים | 10 | 05-10-08 15:24 |
איך לתת מוטיבציה למישהו שצריך להתאמן (סרטון ביוטיוב) | xfit | פיתוח גוף-כללי | 6 | 03-10-07 19:25 |