|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גובה מטר 78 משקל 78
ab a:חזה רגליים יד קדמית b:גב כתפיים חזה יד אחורית התרגילים: חזה: לחצית חזה כנגד מוט בשכיבה לחצית חזה במוט בשכיבה על ספסל בשיפוע חיובי מכשיר פרפר fly גב: פולי עליון מלפנים חתירה בכפיפה יד -יד במשקולת מסור חתיירה כנגד פולי תחתון פשיטת גב תחתון רגליים: פשיטת ברכיים כנגד מכונה כפיפת ברכיים כנגד מכונה לחצית רגליים ב 45 מעלות כנגד מכונה תאומים-הרמת עקבים בעמידה בישיבה לחציה אופקית מכונה ברירי בטן כפיפת בטן על ספת בטן מכשיר בטן בסמיכת אמות כתתפיים:לחצית כתפיים כנגד מוט בישיבה לחצית כתפיים כנגד מכונה הרחקת זרועות כנגד מכונה dect זרוע קדמית:כפיפת מרפקים כנגד משקולות בישיבה/בעמידה כפיפת מרפקים יד יד בתמיכת ירך פנימי בישיבה כפיפת מרפקים כנגד מכונה זרוע אחורית:פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון בעמידה פשיטת מרפקים כנגד מכונה בישיבה לחיצת חזה באחיזה צרה במוט בשכיבה מה אתם אומרים כל התרגילים טובים כי אני בחרתי אתום לבד בקשר לרגליים נראה לי שאני עושה יותר מדי תרגליםי יש אולי משהו שצריך להוריד? תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל למה אתה עובד על חזה גם ב A וגם ב B ?! חוץ מזה החלוקה לא נכונה, החלוקה צריכה להיות:
A: חזה, יד אחורית, כתף B: גב, רגליים, יד קדמית קשה להגיד אם זה הרבה או מעט כי לא כתבת מספר סטים לתרגיל. ברגליים אני מציע לך לעשות סקוואט, פשיטת ברכיים וכפיפת רגליים. למה שתי לחיצות כתפיים, תעשה למשל לחיצת כתפיים ואז הרמות לצדדים או משהו, ועוד פעם זה לא בטוח כי לא אמרת את מספר הסטים. לא אומרים זרוע קדמית אומרים יד קדמית, כנ"ל אחורית. יותר מידי תרגילים ליד קדמית ועוד פעם לא בטוח כיוון שלא כתבת מספר סטים לתרגיל. גם לגבי יד אחורית יותר מידי סטים ועוד פעם לא כתבת מספר סטים לתרגיל. לדעתי עדיף לך להשאיר את הפשיטת מרפקים כנגד פולי עליון בעמידה ולעשות גם לחיצה צרפתית. בכלליות תרגילים בסדר...ראית מה שהצעתי לך ...תוסיף מספר סטים וחזרות לכל תרגיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תכתוב מספר סטים וחזרות
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה רבה על התושבות חבריה אז ככה בלי כוונה כתבתי בשתי האימונים חזה a חזה רגליים יד קדמית b כתפיים גב יד אחורית ובטן עכשיו הסטים שלי עמט הכל בעיקר 4 ו10 חזרות חוץ מאולי תרגיל של בטן אחד ששם אני עושה סטים 3 ו15 חזרות ועוד איפשהו לא זוכר משו אחד בקיצור מה אתם אומרים להשאיר ככה או לעשות A: חזה, יד אחורית, כתף B: גב, רגליים, יד קדמית ככה כמו שהבחור כתב לי למעלה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה הלחץ לעשות את החזה עם יד אחורית וכתפיים...
צריך לגוון.. בהתחלה הייתי עושה ככה אחרי זה שיניתי תתוכנית לחזה יד קדמית ורגליים יחד... |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|