|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נכון הסיריוס מאס של ה5.5 ק"ג?
כמה זמן הוא אמור להספיק? כי תיראו.. כתוב שמנת הגשה זה 335 גרם וכתוב פעם אחת שביום צריך לקחת 3 מנות ופעם אחת כתוב מנה אחת ביום באותו תווית ![]() אז נגיד שזה כן 3 כאלה ביום.. זה אומר 335 * 3 = 1005 גרם = 1.005 ק"ג בחבילה יש 5.5 ק"ג.. אז זה אמור להספיק ל5.5 ימים???? אם כן אז כדאי להזמין בחודש 6 כאלה?? אה????????? כי עד עכשיו את הסיריוס מאס הקודם שהיה לי.. לקחתי מנה אחת (335) ביום וזה עזר דווקא.. עליתי 5 ק"ג.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הכוונה ל3 סקופים ביום לא 3 מנות ביום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה שרשום על פני התווית הוא טעות.
קח כמה שחסר לך ע"מ להיות במאזן הקלורי החיובי שאתה רוצה. בעיניי אין סיבה לקחת יותר ממנה אחת ביום. אפילו חצי מנה=600 קל'+- שזה די טוב ואף מספיק ליותר זמן. בערך ל30 יום.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אני יקח יותר זה יתן יותר פוש? או שהכל יוצא בשירותים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עם תיקח יותר וגם תאכל הרבה כניראה שתהיה במאזן קלורי חיובי גדול מידי.. ואז תעלה מקסימום שריר במידה ותיתאמן נכון... אבל תעלה גם בהרבה שומן(מסה מלוכלכת)תתחיל לאט נגיד מאזן קלורי חיובי של 300 ואז לאט לאט תעלה.. עם אני טועה אז שמישהו יתקן אותי... בכל מיקרה בהצלחה אחי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לעשות איך שבא'לך,אני נתתי לך את האופציה החסכונית.
תשלב את זה עם אוכל ביתי. אם תתבסס על האבקה גם זה יגמר לך מהר מדי וגם תסבול מקיבה רכה. לכן תאכל 3/4 אוכל ביתי ו1/4 מהאבקה. נגיד אתה צריך לאכול 3500 ביום ע"מ להיות במאזן קלורי חיובי של יותר מ500 מעל התחזוקה. תאכל 2500/2800 אוכל ביתי והשאר מהגיינר.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה| כמה אמור לעלות? | lior166 | תזונה ותוספים | 12 | 28-08-08 22:10 |
אלה בקשר לקריאטין | כמה זמן זה אמור להספיק כנסו | SwaR- | תזונה ותוספים | 1 | 12-11-07 16:40 |
מי יודע כמה זמן אבקת חלבון 2.3 קג אמור להספיק בערך | שמעון | תזונה ותוספים | 10 | 26-07-07 18:54 |
לכמה זמן אמור להספיק ה-noz שנמכר בחנות? | BB. | תזונה ותוספים | 3 | 13-04-07 19:45 |
להספיק להתחטב עד הקיץ | fuyan | אימונים | 10 | 09-02-07 11:53 |