|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן על תוכנית abc
אני מתאמן בין 4 ל5 פעמים בשבוע מבחינה פיזית הכל בסדר אני לא עייף לפעמין יוצא לי להתאמן abc-abc-x-abc-abc או abc-abc-abc-x-abc ולפעמים שאני מתאמן על 5 פעמים זה יוצא לי ab-ab-ab-ab-x-ab ועוד למחורת יש את יום ראשון שאני מתאמן כמובן שאני מתאמן כל פעם על קבוצת שרירים שונה ונתון לפחות 24 שעות מנוחה מאימון לאימון הקטע שהחברים אומרים לי שאני מגזים באימונים ולא נח מפסיק מה לדעתכם אתם חושבים זה יותר מדי או שזה בסדר הדרך שאני הולך בא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתקדם בכלל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בא נגיד עשיתי חיטוב קטן ועכשיו חזרתי למסה אז לא כל כך אני יודע לומר לך תאחלס
אבל בכללי אני מתקדם טוב אני מרגיש שעולה במשקלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין כלום ממה שכתבת. מה זה - ומה זה X.
בהנחה ו X זה מנוחה, אז אתה מתאמן ככה כתבת לפעמים: abc-abc-abc-x-abc כלומר ABC 9 ימים רצוף ואז יום מנוחה? לא מסתדר עם מה שאמרת שאתה מתאמן 4-5 בשבוע. ואם - זה מנוחה, אז אתה מתאמן 6 פעמים בשבוע לפי זה, משהו לא הגיוני במה שכתבת. בכל מקרה אסור להתאמן ב ABC מעל 5 פעמים בשבוע ורצוי שאחרי כל שלוש אימונים יהיה יום מנוחה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא מתאמן מספיק...תעלה ל13 פעמים בשבוע
:o |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה באמת לא נח מספיק
abxcaxb זאת תיהיה אופציה טובה, או abxcxa ל4 אימונים בשבוע, או שתעשה ab 3-4 פעמים בשבוע... אתה ממממש ממש מגזים... 9 אימונים ברצף? לדעתי בכלל תחליף תתוכנית לאזיה ss/5x5/hst אבל גם פיצולים זה בסדר, פשוט תחלק את זה נכון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני מתאמן 4 פעמים בשבוע אז יוצא לי
2 אימונים ברצף ואז מנוחה ושוב 2 ברצף אימונים ואם זה 5 פעמים בשבוי יוצא לי 3 פעמים בשבוע ואז מנוחה וחוזר לעוד 2 אימונים שוב השאלה אם זה בסדר או יותר מדי לי זה לא בעיה אני מרגיש אם זה בסדר האמת אבל החברים אומרים שזה יותר מדי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה עובד סתם מלא .. אתה גומר לעצמך את הגוף !! שריר גדל במנוחה ! ! !
תתאמן 4 פעמים בשבוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
cabxcax bcaxbcx אם זאת הכוונה ל5 זה בסדר. כמובן שלעשות בצורה שc לא בא אחרי b זה לא טוב לדוגמא abaxbcx abxabcx כל הדברים האלה לא במקום. Abc עדיף 5 פעמים בשבוע על 4 ולא לחשוב אפילו על 6 בשבוע.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ללא מכון כושר! | oz64 | אימונים | 17 | 23-09-08 23:22 |
עזרה בבניית חדר כושר ביתי, ברמה של מכון כושר! | מתאמן חדש | פיתוח גוף-כללי | 38 | 17-09-07 00:42 |
לפני שהמנוי נגמר לי - מכון כושר ביתי או מנוי במכון כושר? | מוטי | אימונים | 24 | 16-09-07 15:23 |
שעות שינה במהלך השבוע... | achtunG | תזונה ותוספים | 15 | 10-09-07 17:38 |
מכון כושר | shai5554 | אימונים | 4 | 01-03-07 20:06 |