|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבין שאין כזה הבדל מבחינת האיכות בין הגולד לקלאסיק.
מבחינת טעם,הבננה טעימה בשניהם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 3,888
גיל:: 25
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() יש הבדל בכמות חלבון (21 מול 24 אם אני לא טועה) ובכמות bcaa's ואני מניח שיש עוד הבדלים.ר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 3,888
גיל:: 25
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל הפורום
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 4,423
גיל:: 38
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() בגולד יש לך עוד חומצות שאין לך בקלאסיק,
בגדול מניסיון אישי שלי הטעם בננה הוא אלוף ... אתה לא תטעה אם תבחר בו , מצד שני קרם עוגיות זה עניין של טעם אם אתה חולה מתוק זה גם בשבילך. אבל בננה זה תמיד בחירה טובה
__________________
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fat bastard
|
![]() הגולד סטנדרט מגיע באחוז חלבון יותר גבוה (24 גרם למנה) וגם מכיל אנזימים לעיכול קל יותר: אמינוגן ולאקטאז. האנזימים האלה עוזרים בעיקר לאנשים שיש להם רגישויות לחלב, חלק ממחקרים שקראתי משייכים לאמינוגן תכונות שעלולות לגרום לחלבון להיקלט יותר טוב.
הקלאסיק גם חלבון טוב פשוט עם אחוז חלבון טיפה יותר נמוך (21 גרם למנה) אבל המחיר יותר משתלם. המלצה שלי קח את הגולד. יש גם מגוון טעמים יותר רחב. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|