|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מולטי טריינר של Dunlop 75 קילו עם אפשרות להוספת משקל - 500 שקל
מכשיר לחיצת רגליים בשכיבה - 500 שקל מגזינים של פיתוח גוף מהשנה האחרונה פלקס Muscle And Fitness ועוד - 100 שקל 2 חבילות של סטרפים של הרברינגר מחו"ל להרמת משקולות דד ליפט ועוד - כל אחד ב40 שקל אוסף ענק של סרטי פיתוח גוף יותר מ50 סרטים של כמעט כולם - 500 שקל או כל סרט ב10 שקל לרציניים בלבד פלאפון - 054-5525218 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אין לך דאמבלים\פלטות?
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() איפה אתה גר? יש לך פלטות אולימפיות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() היו לי פלטות אולימפיות הכל כבר נמכר לפני חודשיים
בנוסף נשאר לי גם מוט W רגיל ו 2 פלטות רגילות של 20 קילו כל אחת ואני גר בהרצליה אני יפרסם מחר רשימה של כל הסרטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שים תמונה של מכשיר לחיצת רגליים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() נראה לי יש פה עבודה בעיניים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() הרצליה? מי זה? בן כמה?
איפה היית מתאמן\מתאמן עכשיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() מוט W אני קונה, בכמה ?
דבר איתי באיסיקיו אני קונה 100% בלי בלגאן. 153898643
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.bodysolid.com/images/Item/192l.jpg
תמונה של המכשיר לחיצת רגליים הוא במצב חדש בקושי היה בשימוש ואין פה שום עבודה בעיניים היה לי חדר כושר בבית ואני מוכר את כל הדברים כי אני צריך כסף דחוף זה כל העניין תאמין לי שכל מה שמכרתי עד עכשיו וכל מה שיש לי היה במצב מצויין וכל מי שקנה היה מרוצה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.gilsport.co.il/ViewProduct.asp?ID=34
תמונה של המולטי טריינר שתי התמונות בדיוק אחד לאחד כמו אצלי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מזה סטרפים אחי?
![]() |
#13 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() נראה לי צריך לפתוח פורום יד שנייה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() סטרפים זה רצועות לידיים להרמת משקולות בעיקר לדד ליפט זה מצוין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() Mr Olympia 1982
Mr Olympia 1984 MR Olympia 1985 Mr Olympia 1987 Mr Olympia 1988 Mr Olympia 1989 - CD2 Mr Olympia 1990 Mr Olympia 1991 MR Olympia 1992 Mr Olympia 1993 Mr Olympia 1994 Mr OLYMPIA 1995 MR Olympia 1996 Mr Olympia 1997 Mr Olympia 1999 Mr Olympia 2000 MR Olympia 2001 MR Olympia 2002 MR Olympia 2003 Mr. Olympia 2004 Lee Priest - Another Bolnde Myth Ronnie Coleman - The Cost Of Redamption Nasser El Sonbaty - Nasser On The Way Part 1 נערי הטוסטסטרון Dorian Yates - Blood And Guts Flex Wheeler - Training Video Arnold Schwarzenegger - Pumping Iron Kevin Levrone - Full Blown Kevin Levrone - M3 Ifbb Bodybuilding 2003 Men (Rus) Ronnie Coleman - The Unbelievable Repetrope 13003.1998 Npc Nationals Pump Room Part 3 Jay Cutler - A Cut Above Repetrope - The Dave & Tommy Workout 1999 Npc Pumproom part 2 Repetrope Repetrope Teen Collegiate 2000 Mens Pump Room Part I Arnold Classic 2004 Dennis James - The Way I Do It Cd1 Arnold Schwarzenegger - Making of Pumping Iron Arnold Schwarzenegger - Total Rebuild - The Way To Mr Olympia 1980 The Battle For The Olympia 1998 Jay Cutler - New, Improved and beyond - CD 1 Jay Cutler - New, Improved and beyond - CD 2 Markus Ruhl - Made In Germany Shawn Ray - Inside and Out Arnold Classic 2003 Shawn Ray - Final Countdown Lee Haney - Mr Olympia workout Lee Priest - Training Camp and Career Highlights Masters Olympia 1996 Gunter Schlierkamp - Rockhard Heiko Kallbach - The Berlin Wall CD 1 Heiko Kallbach - The Berlin Wall CD 2 The Battle For The Olympia 1996 CD1 Thug Workout - Fitness From the Streets Markus Ruhl - XXXL Bodybuilding Ii Trofeo Eusebio Esteban Ifbb 2003 1999 British Grand Prix Bodybuilding Daft BBC - Louis Theroux's Weird Weekends - Bodybuilding Sista Posen Documentary Bodybuilding Anders Granheim Tvrip Daft 8 Minute Abs - Workout Fitness Effektiv Bodybuilding CD1 How Arnold Won the West VIDEO.40.EXERCICES By Ifbb Greg Kovacs - Strongest Bodybuilder Alive Lou Ferrigno - Stand Tall Fitness Yourself - משחק מחשב 2 CD's The Battle for the Olympia VII - 2002 part 4 Lee Priest - The Blond Myth Arnold Classic 2005 Mike Mentzer'S Hit Ronnie Coleman - First Training Video MR Coventry 1996 Part Lathman's Gym - First Timers Bodybuilding 1987 Mr Olympia 2001 - Prejudging Jay Cutler - Ripped To Shreds Fibo 2002 - Flexing The Men Fitmuscletv Compilation Arnold Classic 1997 The Battle For The Olympia 1996 CD2 Chris Cormier-Real Deal Titans-part-2-The Blade-dexter jackson Arnold Classic 2004 Arnold Schwarzenegger - Pumping Iron 25th Anniversary Edition Bodybuilding - Arnold Classic 2001 Bodybuilding.-.Nutrition.and.Diet Bodybuilding.Musculacao.Total.Vol.2.vcd Casey Viator - Super Tape Flex Wheeler - Hard Body - part 1 Mr Olympia 2005 Nasser El Sonbaty - Nasser on the Way Part II Rich Gaspari Training Ronnie Coleman - On The Road Victor_Martinez - TITANS_3 זה כל הסרטים הכל צרוב חלק גם על 2 דיסקים |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תוכל להעלות תמונה של הסטרפים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תמונה למי שביקש של הסטרפים בדיוק כמו פה יש לי עוד 2זוגות
http://www.harbingerfitness.com/html...ids/20600.html והמולטי טריינר נמכר כל השאר עדיין למכירה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |