|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אני די חדש פה בקטע של האימונים והכל אני הולך להיכנס לעניין הזה חזק בגלל המשקל שלי
אז ככה זה התפריט שלי תגידו לי מה אתם חושבים מה להוסיף מה לשנות מה לשפר בוקר: 1. מעדן bio 2. שייק serius mass + חלב. שעה 10:00 בבוקר: 1. לחמנייה עם גבינה+טונה+זיתים (טוסט) שעה 12:00 1. לחמנייה עם גבינה+טונה+זיתים (טוסט). ארוחת צהרים: 1. תפוחי אדמה/ספגטי/ אורז 2. פסטרמה/שווארמה/שניצלים/עוף 3. 2 לחמניות 4. תוספת של חומוס מטבוחה חצי שעה לפני אימון: 1. בננה אחרי האימון: 1. שייק serius mass + חלב + בננה 2. קופסת טונה 3. קופסת קוטג' 4. 1 לחמנייה לפני שינה: 1. קרונפלקס זה התפריט שבניתי אני לא כל כך מבין כמה קלוריות מה אבל בערך אפשר להבין פה. אז כמו שרשמתי למעלה מה אתם חושבים מה להוסיף מה לשנות מה לשפר? תודה לכל המגיבים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: אורלייף
|
![]() תביא ערכים סופיים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אבל לא נוכל להגיד לך אם התפריט טוב אם לא תכניס את כל מה שכתבת למחשבון קלוריות ותכתוב לנו פה את הנתונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() איך שהוא נראה ובנוי בשתי מילים ... על הפנים!
תקרא תמאמר של גיל על עלייה במסה ...
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל זה יש מחשבון קלוריות\משקל דיגיטלי
בחלק מהמחשבוני קלוריות תוכל למצוא בננה ובמשקל שלה יהיה כתוב לא בגרמים אלא בננה אחת עם קליפה או למשל כוס אורז |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי בלי ערכים סופיים לא נוכל לעזור לך ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יוצא סך הכל קלוריות במחשבון 2898 בגלל שלא שמתי דברים מדויקים אני יוריד בערך 800
יוצא 2098 ועם השייק סיריוס מאס יוצא 3598 קלוריות ביום עם אימון ו 2830 קלוריות ביום בלי אימון אני תת משקל נראה לי אני צריך יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() ציטוט:
כדאי שתציין את הנתונים הפיזיים שלך : גובה, משקל, הוצאה קלורית במנוחה (bmr) ואחוזי שומן אם אתה יודע או לפחות מבנה גוף. מחשבון תזונה להכנת תפריט, מחשבון bmr ולינק למאמר על עליה במאסה אפשר למצוא באשכול הנעוץ "איך להתחיל עליה במאסה". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|