|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לגדול עוד בחזה , אני יודע שזה דורש אכילה נכונה ותוכנית אימונים נכונה , בסה"כ משאר הגוף אני מרוצה ואין לי בעיה להישאר ככה ואני רק רוצה לגדול עוד בחזה .
אני יודע שהדרך הטובה ביותר זה להוסיף עוד משקל על המוט בבץ, דבר שמאוד מתאים לתוכנית SS , הבעיה שיש לי בקע דו מפשעתי וכואב לי מאוד שאני עושה סקוואט , SS ללא סקוואט זה לא אותה תוכנית , מישו יכול להמליץ לי על משו ? אולי יש סקוואט שזה בסדר לעשות אותו שיש בקע , או שהכאבים שיש לי במפשעות שאני עושה סקוואט זה לא משו שעלול להיות מסוכן ולהחמיר את המצב ? או שאם אני מרוצה ורק רוצה לגדול עוד בחזה אז לעשות SS ללא סקוואט ? או שיש עןד תוכנית שיכולה לעזור לי גם להוסיף משקל על המוט בבנץ ולגדול בחזה בדומה לss ? תודה לעוזרים . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אני לא יכנס למה שרשמת
אצלי החזה הכי מפותח בגוף יחסית ובגלל רק שאני מעלה משקלים והבנץ שלי חזק מארז שהבנץ שלי עלה החזה גדל משועמתית! תעלה תבנץ שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי , אני יקרא על hst .
מה איתך תבוא מדי פעם למסנג'ר . והרופאים אחד אמר לי להפסיק פעילות , והשני אמר לי לא להרים משקולות בעמידה , העדפתי לא להתייחס לדברים שהם אמרו הם לא היו נראים לי רצינים יותר מידי . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי על התוכנית שרשמתי לי היא קצת מסובכת ... היא תוכנית שהולכת fbw כשהכוונה ל3 פעמים בשבוע ?
פשיטת ברך כפיפת ברך בנץ פרס בנט אובר פרס בעמידה כפיפת מרפק פשיטת מרפק 6- אימונים 1x15 6 -אימונים 2x10 6- אימונים 3x5 6 -אימונים 3x5 rm5 מבוסס על אותם העקרונות של hst. לא חיבים להגיע לכשל ב 2 הבלוקים הראשונים אך בסוף בלוק ה – 3 צריך לבדוק rm5 בכדי לעבוד 6 אימונים עם rm5. אז אני עושה 6 אימונים (הכוונה לשבועיים ? כל שבוע 3 אימונים ?) של סט אחד כל תרגיל 15 חזרות (לתת 100 אחוז ? ) ואז לעשות 6 אימונים של 10 חזרות 2 סטים כל תרגיל . לאחר מכן 6 אימונים 3x5 (רשום אימון אחריזה rm5 , סתומרת באימון הזה לא לתת 100 אחוז? לעשות עם משקלים שאפשר לעשות לדוגמא 7 חזרות ?) ולאחר מכן אימונים של 3x5 בrm5 (שבזה נותנים 100 אחוז) אחרי ה-24 אימונים האלה , חוזרים שוב הכל מהתחלה ? לא הבנתי איך מעלים פה משקלים אם לא אמורים לתת 100 אחוז כל אימון וגם מורידים את הכמות חזרות . |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|