ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-08-09, 16:00   #1
מדוזה
חבר פעיל

ברירת מחדל פיתוח החזה בעיה קטנה

אני רוצה לגדול עוד בחזה , אני יודע שזה דורש אכילה נכונה ותוכנית אימונים נכונה , בסה"כ משאר הגוף אני מרוצה ואין לי בעיה להישאר ככה ואני רק רוצה לגדול עוד בחזה .

אני יודע שהדרך הטובה ביותר זה להוסיף עוד משקל על המוט בבץ, דבר שמאוד מתאים לתוכנית SS , הבעיה שיש לי בקע דו מפשעתי וכואב לי מאוד שאני עושה סקוואט , SS ללא סקוואט זה לא אותה תוכנית , מישו יכול להמליץ לי על משו ?

אולי יש סקוואט שזה בסדר לעשות אותו שיש בקע , או שהכאבים שיש לי במפשעות שאני עושה סקוואט זה לא משו שעלול להיות מסוכן ולהחמיר את המצב ?

או שאם אני מרוצה ורק רוצה לגדול עוד בחזה אז לעשות SS ללא סקוואט ?

או שיש עןד תוכנית שיכולה לעזור לי גם להוסיף משקל על המוט בבנץ ולגדול בחזה בדומה לss ?

תודה לעוזרים .
מדוזה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-08-09, 16:16   #2
The-Two
Banned

אני לא יכנס למה שרשמת
אצלי החזה הכי מפותח בגוף יחסית
ובגלל רק שאני מעלה משקלים והבנץ שלי חזק מארז שהבנץ שלי עלה החזה גדל משועמתית!
תעלה תבנץ שלך.
The-Two מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-08-09, 16:19   #3
tal_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלtal_s

חדר כושר: גו-אקטיב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the-two צפה בהודעה
אני לא יכנס למה שרשמת
אצלי החזה הכי מפותח בגוף יחסית
ובגלל רק שאני מעלה משקלים והבנץ שלי חזק מארז שהבנץ שלי עלה החזה גדל משועמתית!
תעלה תבנץ שלך.
אתה אמיתי? אתה חוזר על מה שהוא רשם בפוסט ולא מוסיף שום דבר.
tal_s מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-08-09, 16:23   #4
tal_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלtal_s

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מדוזה צפה בהודעה
אני רוצה לגדול עוד בחזה , אני יודע שזה דורש אכילה נכונה ותוכנית אימונים נכונה , בסה"כ משאר הגוף אני מרוצה ואין לי בעיה להישאר ככה ואני רק רוצה לגדול עוד בחזה .

אני יודע שהדרך הטובה ביותר זה להוסיף עוד משקל על המוט בבץ, דבר שמאוד מתאים לתוכנית ss , הבעיה שיש לי בקע דו מפשעתי וכואב לי מאוד שאני עושה סקוואט , ss ללא סקוואט זה לא אותה תוכנית , מישו יכול להמליץ לי על משו ? מכל תכנית החזה יכול לגדול גל עוד אתה מוסיף משקל על המוט ועולה במשקל גוף, ss היא פשוט אחת המצוינות אבל לא חסר אחרות שעושות את אותה עבודה

אולי יש סקוואט שזה בסדר לעשות אותו שיש בקע , או שהכאבים שיש לי במפשעות שאני עושה סקוואט זה לא משו שעלול להיות מסוכן ולהחמיר את המצב ? תלך לרופא ספורט ותבקש שהבדוק לעומק איזה מגבלות יש לך ואיזה תרגילים אסור לך לבצע

או שאם אני מרוצה ורק רוצה לגדול עוד בחזה אז לעשות ss ללא סקוואט ? Ss ללא סקוואט זה לא ss

או שיש עןד תוכנית שיכולה לעזור לי גם להוסיף משקל על המוט בבנץ ולגדול בחזה בדומה לss ?
תקרא קצת על hst, אחלה תכנית ויכול להיות שתתאים לך אם אתה לא יכול לעשות סקוואט בגלל הבקע
תודה לעוזרים .
עניתי לך בגוף ההודעה
ישן 18-08-09, 17:14   #5
מדוזה
חבר פעיל

תודה אחי , אני יקרא על hst .

מה איתך תבוא מדי פעם למסנג'ר .

והרופאים אחד אמר לי להפסיק פעילות , והשני אמר לי לא להרים משקולות בעמידה , העדפתי לא להתייחס לדברים שהם אמרו הם לא היו נראים לי רצינים יותר מידי .
ישן 18-08-09, 19:49   #6
tal_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלtal_s

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מדוזה צפה בהודעה
תודה אחי , אני יקרא על hst .

מה איתך תבוא מדי פעם למסנג'ר .

והרופאים אחד אמר לי להפסיק פעילות , והשני אמר לי לא להרים משקולות בעמידה , העדפתי לא להתייחס לדברים שהם אמרו הם לא היו נראים לי רצינים יותר מידי .
בגלל זה אמרתי לך לאורתופד שמתמחה בספורט או לרופא ספורט
ישן 18-08-09, 21:11   #7
מדוזה
חבר פעיל

קראתי על התוכנית שרשמתי לי היא קצת מסובכת ... היא תוכנית שהולכת fbw כשהכוונה ל3 פעמים בשבוע ?

פשיטת ברך
כפיפת ברך
בנץ פרס
בנט אובר
פרס בעמידה
כפיפת מרפק
פשיטת מרפק

6- אימונים 1x15
6 -אימונים 2x10
6- אימונים 3x5
6 -אימונים 3x5 rm5
מבוסס על אותם העקרונות של hst. לא חיבים להגיע לכשל ב 2 הבלוקים הראשונים אך בסוף בלוק ה – 3 צריך לבדוק rm5 בכדי לעבוד 6 אימונים עם rm5.

אז אני עושה 6 אימונים (הכוונה לשבועיים ? כל שבוע 3 אימונים ?) של סט אחד כל תרגיל 15 חזרות (לתת 100 אחוז ? )
ואז לעשות 6 אימונים של 10 חזרות 2 סטים כל תרגיל .
לאחר מכן 6 אימונים 3x5 (רשום אימון אחריזה rm5 , סתומרת באימון הזה לא לתת 100 אחוז? לעשות עם משקלים שאפשר לעשות לדוגמא 7 חזרות ?)
ולאחר מכן אימונים של 3x5 בrm5 (שבזה נותנים 100 אחוז)

אחרי ה-24 אימונים האלה , חוזרים שוב הכל מהתחלה ? לא הבנתי איך מעלים פה משקלים אם לא אמורים לתת 100 אחוז כל אימון וגם מורידים את הכמות חזרות .
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא