|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז הבעיה היא ההתנגשויות , אני יכול להתאמן בימי ראשון שני רביעי וחמישי , ככה שהאימונים תמיד יבואו אחד אחרי השני ABXABXX
הבעיה היא כזאת אני עובד ככה A חזה יד אחורית רגליים B גב כתפיים יד קדמית עכשיו באימון רגליים אני עושה דד ליפט , ויום למחרת לעשות גב אני מרגיש קצת עומס , השאלה אם זה עומס שיקשה עליי לעלות משקלים כמו שאני יעלה אם לא יהיה העומס הזה , או שהעומס הזה הוא בסדר גמור ולא יגרום לפציעה או יזיק בצורה כלשהי ? הבעיה השניה היא זה החזה והכתפיים , באימון חזה אני מרגיש את הכתפיים בטירוף (אין מצב שאני עושה את זה באותו אימון ) ויום למחרת לעשות כתפיים אני חושב שזה מפריע לי בהתקדמות של העלייה במשקלים באימון כתפיים , מה אתם מציעים לעשות ? וזה יכול לגרום לפציעה מעומס או משו כזה? התוכנית עצמה היא כזאת A חזה בנץ - 3 סטים 5 חזרות בנץ שיפוע חיובי - 3 סטים 10 חזרות פרפר במכונה - סט 1 20 חזרות יד אחורית פושדאון - 3 סטים - 12 חזרות רגליים סקוואט - 3 סטים 6 חזרות דד ליפט - סט 1 8 חזרות (רגליים אני עושה 4 סטים כי אני לא מסוגל ליותר , 3 סטים של סקוואט גומרים אותי ואחד של דד ליפט לא מאפשר לי לעשות יותר סטים לרגליים ) B גב t-bar אחיזה צרה - 3 סטים 5 חזרות פולי עליון - 3 סטים 10 חזרות חתירה כלשהי - סט 1 20 חזרות כתפיים מילטרי פרס - 3 סטים 8 חזרות (אני ממש מרגיש קושי באיזורים שבהם אני מרגיש שאני עובד בחזה , אני בטוח שאם אני לא יעבוד חזה אני יוכל להרים יותר משקל) יד קדמית סט 1 של 5-5-5 ( מרים 5 חזרות שליש דרך ואז ישר בלי מנוחה 5 חזרות 2 שליש מהדרך ואז ישר בלי מנוחה את כל הדרך מלמטה עד למעלה 5 חזרות) תודה לעוזרים . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() אתה יכול לעבור להתאמן 3 פעמים בשבוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הימים שאתה מתאמן זה בסדר לab וככה זה צריך להיות
ואם יש לך התנגשות תעשה חזה כתפיים יד אחורית רגליים גב יד קידמית וככה לא יהיו היתנגשויות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הימים שאתה מתאמן זה בסדר לab וככה זה צריך להיות
ואם יש לך התנגשות תעשה חזה כתפיים יד אחורית רגליים גב יד קידמית וככה לא יהיו היתנגשויות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה זה שאני לא יהיה מסוגל לעשות את האימון חזה ואחריו את האימון כתפיים ...
טוב בכל מיקרה נראלי אני עוד מעט יעשה גיוון וישנה את הסדר ויחליף בין הרגליים לכתפיים כמו שאמרת , תודה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: משוחרר, מתאמן מתחיל.
עוסק ב:: עבודה והכנות ללימודים
|
![]() אז תחליף תרגילים ........... או שתעשה פעם בשבוע תרגיל מסוים שאתה רוצה ובפעם השניה תחליף אותו למשהו דומה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין בעבודת חזה אני מרגיש את הכתפיים בטירוף , במיוחד בבנץ בשיפוע חיובי , ולאחר מכן לעשות מילטרי פרס נשמע לי משו בלתי אפשרי , אבל אני ינסה .
השאלה שלי כעת אם היום אני עושה אימון חזה ולמחרת כתפיים ואני מרגיש את העומס , זה אומר שהעומס הזה רע או שדווקא יכול להיות שזה משו חיובי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה כמוני, בנצ' שטוח ואז תעבור למילטרי פרס ואחר כך תעשה או שיפוע עליון או פרפר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תחליף את אימון a באימון b.
ככה אני עושה ואין לי התנגשויות.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |