|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם אני רוצה להתחיל מסה כבר עכשיו אבל לפני זה כדי שהעלייה לא תיהיה לטובת השומנים אני צריך קצת להוריד באחוזים. :}
אז ככה ה bmr שלי לאחר הכפלה הוא 1850. עכשיו לפני שאני מתחיל לפרט על התפריט רציתי לשאול שאלה, שאני בחיטוב אז אני צריך להוריד את העצימות באימונים? ואם כן אז בכמה אחוזים (אני פשוט רוצה למנוע פציעות מיותרות). ועוד נתון קטן אין לי כסף לתוספי מזון אז אני עושה את מיטבי בלי ![]() -ארוחת בוקר קופסת קוטג' 1% פרוסת לחם מלא סלט ירקות (3 מלפפונים 1 עגבניה) כף שמן זית -אורחת צהריים 250 גרם חזה עוף (דל שומן ישר מהקצב :p) 100 גרם אורז מבושל. סלט קטן (2 מלפפונים ועגבניה) כף שמן זית -ארוחת ערב קופסת טונה בשמן (ניסתי לתקופה מסוימת מים גועל נפש!!!) פרוסת לחם מלא יוגורט ביו 1.5% או 0% אני לא זוכר מה אני בד"כ קונה. סה"כ קלוריות: 1417 קלוריות סה"כ חלבון: 143.6 גרם סה"כ שומן: 48.9 גרם סה"כ פחמימות: 100.4 גרם סה"כ כולסטרול: 185.5 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 11.2 גרם ----------------------------------------------------------------------- כמה הערות אני בכוונה פיצלתי לשלושה ארוחות למרות שאני יודע שעדיף לכמה שיותר פשוט אין לי כל כך זמן ואני לא רוצה להיות עסוק יותר מדי באוכל ולמנוע תופעות כמו: מתי הפעם האחרונה שאכלתי omg כבר עברו שלוש שעות xd. אני חושב שאני יכול לקצץ עוד בפחמימות ולהוסיף בשומנים אבל אני לא רוצה להגזים אז תגידו לי אתם. האם עדיף להוריד לסביבות ה- 60-80 ולהקפיץ את השומן (כמובן רק עם דברים מהצומח) ל60 גרם? ועוד שאלה קטנטונת אני עושה ab בחדר כושר ואחרי האימון האנאירובי אני עושה אימון אירובי ולפי מה שהבנתי בממוצע אנחנו שורפים 300 קלוריות באימון משקולות אז זה + האירובי זה בסביבות ה-800 קלוריות, אז השאלה היא איך להחזיר את הקלוריות האלו (אם בכלל להחזיר) פחמימה פשוטה, פחמימה מורכבת, שומן. (הבנתי שעדיף להשאיר את רמת האינסולין נמוכה אז כנראה פחמימה פשוטה זו לא הדבר הנכון אבל ליתר ביטחון). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף לפחות 300 קלוריות
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|