|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה, אני בן 16.5 וכבר כמה זמן שאני מרגיש חוסר חשק מיני (כבר לא מאונן בתדירות גבוהה כמו לפני כמה חודשים) ואני חושב שאולי יש לאימונים בחדר הכושר קשר לזה.
זה נמשך כבר כמה חודשים... אני מאמין שבגלל שכשהתחלתי להתאמן לפני 5-6 חודשים לא אכלתי טוב (נמנעתי משומן כמעט לגמרי) וירדתי במשקל כמה קילוגרמים ואני חושב שאולי זה השפיע לי על ההורמונים או הטוסטסטרון. אז בקיצור לפני חודש הבנתי שאני עושה שטויות נוראיות והתחלתי לאכול כמו שצריך במטרה לעלות במסה-משקל ולבנתיים עליתי ב 3 שבועות האחרונים 1.2 קילו... אני משתדל גם לישון 8 שעות כל לילה לבנתיים עבר כבר חודש (מאז שהתחלתי לאכול כמו שצריך) ואני עדין לא מרגיש שהחשק המיני חוזר אליי... אני בן 16 ורמות הטוסטסטרון שלי אמורות להיות גבוהות מאד אבל אני מאד מפחד שדפקתי את זה לעצמי עם התזונה המטומטמת שלי ממקודם. האם גם לכם קרה מקרה כזה של חוסר חשק מיני??? האם זה חזר?? מה אני אמור לעשות? לתת לעצמי עוד איזה חודש ולהמשיך בתזונה שלי כמו שהיא עכשיו בתקווה שאני יעלה עוד קצת במשקל ויהיה בסדר? או ללכת כבר עכשיו לרופא?? מה אתם אומרים??? |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|