ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-09-06, 19:47   #1
geiner
חבר פעיל

ברירת מחדל עידכון שלי - מה שקניתי

למי שהיה עד לחפירות שלי.. שיידע שהם עזרו ובסוף ירדתי מעניין הגיינר ואפילו גיל בחנות לא הצליח לשכנע אותי לקנות את הגיינר ובסוף הגענו להחלטה שמה שאני אעשה זה יהיה עדיף בעיקר כשהבאתי לו את הטיעונים שלכם - אז תדוה לאורי סילבר ולשי מיימון וכל מי שעזר לי בפוסט ההוא...
אגב הטיעונים הם: גיינר הוא יקר/אפשר להגיע לאותו הרכב בפחות כסף אם קונים אבקת חלבון ומוסיפים לה סוכר ענבים, בננות, שיבולת שועל/ בגיינר אני משלם על הפחמימות, אין שם הרבה חלבונים - שאלתי את גיל כמה חלבון יש במנת הגשה של פרפקט 3000 נראה לי שהוא אמר לי 9 גרם שזה די עלוב לטעמי..
לבסוף הוא אמר שאם אני אדאג לעשות את מה שהוא אמר לי זה יצא לי כמו גיינר רק בפחות כסף.
זה מה שהוא אמר לי לעשות:
המוצרים שקניתי: אבקת חלבון 2.3 קילו של אופטימום וסוכר ענבים חצי קילו.
בשעות הבוקר: כף הגשה של אבקת חלבון+2-3 בננות+חלב
מיד אחרי אימון: כף הגשה של אבקת חלבון+2 כפות סוכר ענבים
בערב לפני השינה: כף הגשה של אבקת חלבון+כוס שיבולת שועל (כוס לפני בישול)

בימים שאני לא מתאמן (ימי מנוחה וחגים וכד') לעשות בדיוק אותו דבר חוץ מהמנה של "מיד אחרי אימון".

1) מה דעתכם? תחליף טוב לגיינר? לא יותר מדי 3 כפות הגשה ליום עם אימון ו 2 כפות הגשה לימים בלי אימון?
2) כמה קלוריות אני מוסיף לי פה לתפריט? (כמה שוקלת בננה? כמה גרם שיבולת שועל יש בכוס? כמה זה 2 כפות סוכר ענבים? ככה אני אבדוק במחשבון התזונה ואדע אם נגיד אפשר ל)
אגב - 2 כפות סוכר ענבים הכוונה היא ל-2 כפות הגשה כמו של האבקת חלבון עם הכלי הקטן הזה..
3) וכמה קלוריות גיינר היה מוסיף לי לתפריט?

4) לערבב עם 300 מל חלב?

תודה שעזרתם לי ולא קניתי חרא של גיינר וידעתי לענות לגיל בחנות (הוא יודע לשכנע די טוב)

5) מה התוצאות שאני אראה?

6) ואם יש מצב של הפוגה של 4 ימים מהאימונים ושלא נדע מיותר מזה.. עדיין להמשיך לקחת 2 מנות חלבון ביום? זה לא מיותר?
geiner מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא