|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() אז ככה
אני שורף 2120 הנה הערכים של התפריט הישן: סה"כ קלוריות: 1681 קלוריות סה"כ חלבון: 150.9 גרם סה"כ שומן: 31.6 גרם סה"כ פחמימות: 194.9 גרם סה"כ כולסטרול: 375.3 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 18 גרם אמרו לי פה שצריך להוריד פחמימות ולעלות שומן... עשיתי כמה שינויים וזה התפריט החדש סה"כ קלוריות: 1690 קלוריות סה"כ חלבון: 155.6 גרם סה"כ שומן: 67.1 גרם סה"כ פחמימות: 114.9 גרם סה"כ כולסטרול: 451.1 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 14.2 גרם אני לא יכול להוריד עוד את הפחמימות כי הירקות מקפיצים לי את הפחמימות.. איך השינויים? כרגע זה טוב או שצריך להוריד עוד את הפחמימות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() אחלה..אם הגירעון בסדר אז סבבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ויש לי עוד שאלה...
שמתי לב שאם אני מוריד את הירקות בכלל ומוסיף לחם קל במקום יוצא לי במקום 14 גרם סיבים יוצא לי 17.. וזה מוריד לי את הפחמימות במקום 114 ל 100 ומוריד אפילו קצת את הקלוריות..אז אני יכול להחליף את הירקות או שזה דבר חשוב? כי לפי מה שאמרו לי זה חשוב בגלל הסיבים ובלחם קל יש יותר סיבים ופחות פחמימות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() כנראה שהחישוב של הירקות שלך לא נכון..אלא אם כן אתה אוכל דלי גזר ועגבניות..בכללי זה לא אמור להקפיץ את הקלוריות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי במחשבון קלוריות 3 עגבניות ו 3 מלפפונים ... וזה הקפיץ לי המון את הפחמימות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מחשב ירקות?פאק.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ולגביי הקלוריות שאני שורף ביום.. אוף אני לא יודע כל אחד אומר לי משו אחר
אני די פעיל במהלך היום ולא יושב כל היום מול המחשב והטלוויזיה... אז בכממה להכפיל את ה bmr !!?!? ה bmr לפני הכפלה הוא 1750 ... בכמה להכפיל אותו ב 1.2 או ב 1.5 ?!?! בנתיים הלכתי לפי הכפלה של 1.3 ועדיין אני נמצא במאזן קלורי שלילי של 600 מבלי אירוביי בכלל.... ואני אמור להיות ב מאזן קלורי שלילי של 715... מה אתם ממליצים לעלות את הקלוריות בתפריט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ואחרי שהורדתי את הפחמימות אני יתחיל לראות שינוי יותר גדול ?!
כי אני מרגיש שאני די תקוע |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|