|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() http://youtube.com/watch?v=_SUshBT2sWA
תקנו אותי אבל אלא לא רמשטיין? אני לא מאמין ששמעתי אותם עד עכשי פשוט מזעזעה הקליפ הזה ותוכן המילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין איך אפשר לשמוע ת'חרא הזה!!!
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני כמעט בטוח שאלה לא רמסטיין
הם לא נאצים קודם כל וחוץ מזה זה בכלל מנגינה של שיר אחר שלהם שזה דווקא שיר שאני אוהב והמילים והתוכן דיי טובים מי שרוצה לשמוע את המקור שיחפש Sonne
![]() |
#4 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
ich will בכל אופן,הזמר נשמע בדיוק כמו הזמר של רמשטיין אני רוצה תגובה של איתי..! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
והם גרמנים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() אני לא ממש אוהב את רמשטיין אבל סתם שאלה, למה הקליפ מזעזע לדעתך? ראיתי אותו מהתחלה עד הסוף, כל מה שרואים שם זה קטעים היסטוריים ממצעדים בגרמניה הנאצית וכמה קטעים ממלחמת העולם השניה.
אין שם שום נקיטה של עמדה שאומרים נגיד "צריך לרצוח את כל היהודים" או משהו כזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי
|
![]() תשמע את הפזמון..זה נשמע כאילו הם משבחים את אדולף היטלר..
סתם להקה לא תשיר ככה על היטלר,השיר הזה מבטא את ההערצה שלהם כלפיו אחרת הם לא היו שרים עליו. בקיצור הם נאצים מסריחים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה שיר של רמשטיין אבל זה לא הסולן שלהם. זה כנראה איזה פלייבק עם סתם מישהו חובבן, שומעים אפילו שהוא מזייף.
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() חרא דבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
המנגינה של רמשטיין!! אבל השירה שרה להקה אנטישמית מסריחה! חוץ מזה שרמשטיין ברגע שהם יתחילו להיות גזענים מלא אנשים יפסיקו לשמוע אותם ..וזה לא ישתלם להם בכל אופן הם סתם לקחו פלייבק של רמשטיין וחירטטו מילים שישרפו כל הניאו נאצים האלה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() גועל נפש (גם רמשטיין עצמם איזה גועל הרוק הזה).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
שונא נאצים שונא ניאו נאצים,שישרפו. אבל מה תמוזיקה של רמשטיין אני אוהב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
הושעה
|
![]() אנגלית אתם יודעים?! אפילו כתוב שם שהמוזיקה של רמשטיין עם איזה טמבל שהקליט את עצמו בבית. ראמשטיין די גרועים בכל מקרה, עאלק "איך אפשר לשמוע את הרוק הזה"... ראמשטיין זה כמעט דאנס בכלל.
![]() |
#15 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
מושעה
|
![]() אני כל יום שומע ראמשטיין. ואתה אומר שזה קימעת דאנס?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מושעה
|
![]() האמת שפעם הורדתי את השיר הזה מהאימיול וקראו לו Rammstein-hitler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() ראמשטיין זה בכלל אינדסטריאל מטאל...
וציטוט מהדף שבו נמצא הקליפ: "Music by Rammstein. But not singing." ובכלל כל אלה שאומרים שרמשטיין זו להקה "ניאו נאצית" או "אנטישמית" אומרים את זה מתוך בורות. זה מאוד יפה לצטט אנשים אחרים בצורה עיוורית בלי לבדוק את העובדות קודם.
![]() |
#19 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
עד עכשיו שמעתי רמשטיין כשראיתי תשיר הזה כל העניין עלה.. צודק,לא נאצים,אבל הקליפ המסריח הזה נאצי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכו לאמריקה תראו כמה אנטישמים יש לכם שמה |
|
![]() |
![]() |