|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() Bmr שלי 1700 לפי המחשבון אבל נראלי שהמחשבון מגזים
אז אפשר להניח שאני שורף 1900קלוריות ביום?נראלכם שאני שורף פחות מ1900? שניה 2-אתמול בגלל שהיתי ממש עסוק אכלתי 600 קלוריות במהלך היום ורק בלילה באיזה 23:30 היתי צריך להשלים קלוריות של החיטוב אז אכלתי עוד 800 (ביחד זה 1400 וזה מה שאמור להיות חיטוב) זה לא יחזור על עצמו זה חד פעמי כי היתי עסוק ולא יצא לי לאכול..האם זה אותו דבר כמו שהיתי אוכל את זה במהלך כל היום? או שהגוף הספיק כבר לשרוף את הקלוריות של זה ואז אני שרפתי שריר ולא שומן?(כי הגרעון גדול במהלך היום ואז בבום אכלתי בלילה ) האם זה משנה? מתי בכלל הגוף מפרק שומן ועולה שומן? בלילה?במהלך היום? איך הגוף יודע מתי לפרק שריר אם הגרעון יותר מידי גדול? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() Bmr זה כמה אתה שורף במנוחה מלאה.. תחשוב שזה מדהים שהגוף שורף 1700 קלוריות גם אם אתה לא עושה כלום, לא זז בכלל. הגיוני מאוד.
זה לא הולך כמו שתיארת את זה.. בכל מקרה, תשתדל לאכול בכמה ארוחות (למרות שהתזונאיות פה יגידו לך שאתה יכול לאכול הכל גם בארוחה אחת).
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי, אז תהליך ההרזיה נכון לאתמול לא נפגע? (ושוב זה חד פעמי כי ככה זה יצא, תאמין לי
שהייתי מעדיף לחלק את זה ואני גם יודע לסדר את זה במהלך היום בצורה שנוחה לי ושתתפרס ותתן לי אנרגיה שאני זקוק לה.. ועדיין להיות בחיטוב) תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() לא, בטח שלא.. חד פעמי לא ישנה.
![]() |
הגדרות אשכול | |