|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() יש אורז פרסי קלאסי של סוגת שהוא עם 27 פחמימות ל100 גרם, יש אורז פרסי קלאסי של תומר שהוא עם 78 פחמימות ל100 גרם.
יש גם סוגים של פסטות עם הבדלים כאלה בכמות פחמימות וכל שאר הרכיבים פחות או יותר אותו דבר. אז מה ההבדלים באורזים ובפסטות האלה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() ההבדל הוא בכמות הפחמימה...
כנראה גם זה מה שנקרא אורז מלא או פסטה מחיטה מלא ודברים כאלה גם יוצר הבדלים כאלה בערכים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ההבדל הזה שראיתה הוא שעל אריזה אחת רשום הערכים של האורז אחרי בישול ועל השני כשהוא יבש
סך הכל כששניהם יבשים אמורים להיות אותם ערכים אולי עם סטיות שממש לא צריך להתייחס אליהם
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בן מה אתה חופר אתה לא מתאמן במיילה יא שחיף d:
יש בגרות בספורט עוד 20ד ואתה חושב על אורז |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תקראו את האותיות הקטנות
בדרך כלל אם הערכים הם אחרי בישול אז מצויין שזה ל"מוכן" ע'פ ההוראות אם מדובר על יבש לא רשום כלום
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אולי תפעיל קצת את הראש...
האורז סופח מיים בבישול למה שיהיה עדיף לאכול אותו לא מבושל ?? אז גם תאכל קמח במקום לחם
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|