|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיבו אני יודע שזאת שאלה קצת מטורללת אבל אני חייב לשאול אותה היום הלכתי למכון כושר כי ברצוני להירשם עכשיו ברצוני לדעת איזה מכשירים צריכים להיות במכון כושר כדי שיהיה שווה את המחיר לחודש ?
וכמה מדריכים בערך צריכים להיות וכל זה. תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() איפה אתה גר??
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אני משלם 160 שקל לחודש אבל נרשמתי לחצי שנה :\
ויש הכל אבל הכל רקוב ומסריח אבל אין מה לעשות זה הכי קרוב לבית סתכל שיש תדברים הבסיסים דמבלים שמתאימים למשקלים שלך , לחיצות חזה , מכשירי גב במגוון רחב , רגלים לא יודע בוא נגיד שכל מכון שמכבד את עצמו רואים ישר שיש הכל אי אפשר להסביר את זה , זה הכל תלוי בתוכנית שלך אם יש כל מה שאתה צריך תירשם או לא אז לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע כעקרון אתה לא צריך מכון כושר מטורף עם דברים כמו פלאזמות והליכוניםמתקדמים אתה סה"כ צריך כמה ספות, כמה מכישרים כמו נגיד מכשיר של חזה+פולי+לג פרס+חתירה בישיבה, סמית לסקווטים כתפיים לחיצת חזה וכו', והרבה מאוד ברזל... כל מה שציינתי זה בסיסי ביותר ויש את כל זה כמעט בכל מכון נורמלי אז ככה שמה שיותר קרוב לבית ויותר זול תרשם שם
![]() |
#6 |
חבר ותיק
|
![]() אין סוג אחד של מכון.... זה תלוי מה אתה רוצה
יש את המכונים ההארדקוררררררררררר ששמה יהיה לך אימון טוב וציוד בסיסי ברמה מעולה ויחסית זול אבל אין שמה דברים מתוחכמים ותשתעמם מלהתאמן שמה כי זה בערך הדבר היחידי שתוכל לעשות... יש את המכונים הסטייליסטים ששמה הציוד הבסיסי ברמה נמוכה מאוד ואין דברים חיוניים אבל יש הרבה גאדג'טים מסכים בהליכונים מוזיקה עיצוב וכו' וגם חוגים שונים, המקום כמובן גם יקר וגם יש שמה אנשים טיפה יורת מעניינים בין אם זה בגלל הטיפשות שלהם ובין אם זה סתם כוסיות ויקר מאוד יש את הקאנטרי קלאבים עם ציוד בסיסי ברמה בינונית ומלא אנשים וקצת דברים מתוחכמים והמחיר בינוני וגם יש בריכות וכל זה והחסרון הוא שבדרך כלל יש יותר מידי אנשים או איה קאטש \ פאק יש את המכונים השכונתיים בלי כלום עם אנשים בסדר והם זולים בצורה משמעותית אה ויש גם מכונים בריאותיים\מכוני כוסיות עם מחיר בינוני מלא בנות והומואים אין בכלל ציוד בסיסי ומה שיש זה רק מכישרים ושטויות קיצר גרסה זולה יותר של המכון היוקרתי , לא מומלץ
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שהספקתי לראות מהמכון זה כמה הליכון יוקרתיים כאלו באמת ניראה מעוצב אבל אני אבדוק שוב לראות מה יש שם מדריכים והכל ואז אגיד לכם ותגידו אם כדי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לדעתי אחד המכונים הכי מומלצים זה הולמס פלייס, אחלה ציוד מתקדם, ובגלל שאני "מרמה" קצת בגיל שלי והורים שלי יש להם כבר Vip שמה אני משלם 90 שקל לחודש.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
|
![]() הולמס פלייס 90 שקל לחודש???
טססססס אתה רציני? זה מהמכונים שעולים 6k שקל לשנה עם מנויים שנתיים או חצי שנתיים בלבד יש להם אתר שקהל הלקוחות שלו זה עושי יוגה ומאמינים בכל המיתוסים ממה שהבנתי בשאלות ותשובות באתר שלהם ובזוג שעושה יוגה בעמוד הפתיחה
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק
|
![]() =\ הייתי רק מסכים לעבוד במקום הזה
עדיף להתאמן בבית עם ציוד בסיסי מהולמס וללכת לשמה רק כדי להתחיל עם הבנות בשיעורי היוגה שלהן זה כמו מועדון כזה אבל כמובן לא שווה את המחיר למי "שמעל 16"
![]() |
#12 |
|
![]() שמע אחי שאני יגיע ל16 זה יעלה לי 180 ותאמין לי זה בכלל לא נורא כי אם אתה מסתכל על מכוני כושר אחרים אין שם בריכות סאונה גקוזי ואת כל האטרקציה הזאת. חוץ מזה בהולמס יש ציוד מאוד מתקדם וכוסית יש אולי פעם בשנה =\ לפחות זה מה שחוסך מהילדים בני 13 לבוא להתאמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה מדברים על מכונים בקרית גת או בכללי ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
חוק הזהב : אל תעסוק בפיתוח גוף בחדר כושר שמתגאה בשיעורי היוגה והפילאטיס שלו ואין בו כוסיות אלא אם אין אלטרנטיבות
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() אני משלם 250 שקל בחודש תעשה חישוב מהיר וקל
ותריאה שאני משלם קצת יותר מ1000 שקל בשנה יותר ממך |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי האצטדיון, וגם זה עומד להסגר (?). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מושעה
|
![]() בנתניה בכלל נפתחו יש מכון אחד Swift רוצה 195-220 שקל לחודש וחייבים להחייב לשנה
ואין שמה לא כלוב לא קורס אובר ואולי 2 מוטות אולימפיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודעת מה אתכם, אבל 160 שקל נשמע לי ממש זול. אבל ממש. לעזאזל הת"א הזאת.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אני משלם 40 שקל לחודש למכון שלי.
קימבנתי לעצמי הנחה לעולים חדשים חחח ויש במכון את כל הציוד שאני צריך, מכון סבבה לגמרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |