|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נגיד ויש לי שפעת למשך שבוע ומתוך נוחות וחוסר מוטיבציה אני לא מתאמן שבוע שלם אבל אוכל רגיל.
אני יכול להשוות את השבוע הזה לשבוע מנוחה שצריך לקחת מידי פעם בשנה למרות שכיביכול הייתי חולה ? כלומר , אם תכננתי לעשות את השבוע מנוחה הזה עוד חודשיים לדוגמא אז אפשר לוותר עליו בעוד חודשיים ?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה שזה בסדר
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי מחלה הגוף צריך להתאושש ואתה צריך לחזור ולהתאמן בעצימות גבוהה
לגבי מנוחות של שבוע כל חודשיים לא הייתי ממליץ פשוט אם איזה יום אתה עייף או שהתאמנת חזק כמה ימים תתן מנוחה (מעבר למנוחה שכתובה בתוכנית אימון) של עוד יום מקסימום יומיים, שבהם גם תישן יותר ותאכל טוב (כדי למקסם התאוששות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא התכוונתי שכל חודשיים שבוע חופש, אלא יותר בכיוון של פעמיים בשנה
התכוונתי שהמנוחה הבאה תיכננתי אותה לעוד חודשיים בערך אז אם עכשיו הייתי בשבוע חופש אז זה באמת נחשב חופש למרות שהייתי חולה ואני יכול לוותר על החופש עוד חודשיים?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תן לגוף עוד יום יומיים להתאושש מהמחלה ותחזור כמו גדול ,וכן , אתה יכול לוותר על החופש עוד חודשיים
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אז סבבה ,
כאילו הייתי חולה ולמעשה לא הפסדתי מזה כלום אלא רק חסכתי כמה מאות שקלים על אלכוהול ושבוע חופש לשרירים.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה איתכם,אני חולה כרגע לא הולך למכון ...ואוכל מה שאני רוצה לא יכול ליראות את האוכל הרגיל שיש לי בתפריט אוכל דברים יחסית לא משוגעים אבל אוכל מה שבאלי כמה שבאלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |