|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה קורה חבר'ה?
עשיתי משבוע שעבר עד היום הפסקה של שבוע, ואני מחר אמור לחזור להתאמן! הבעיה היא, שפתאום אין לי חשק, אני פוחד שכבר לא ארצה לחזור יותר לחדר הכושר וזה לא שאני לא באמת אוהב אותו, פשוט פתאום נעלם החשק ![]() ![]() ![]() ![]() יש לכם רעיונות איך להחזיר אותו? תעודדו אותי, בבקשה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תחשוב על למה באמת רצית מלכתחילה לעסוק בפיתוח גוף
למה בעצם אתה אוהב את זה..מה היו השאיפות שלך תפנים ותציב לך מטרות נ.ב אני לא מאמין שאין לך חשק..אני אחרי 10 ימים שלא התאמנתי פשוט התחרפנתי התחלתי לטפס על הקירות מרוב שהתגעגתי למכון
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() איך אפשררררררררררררררררררררררר אני פשוט מורעללללללללללל מדי
אני הולך לחדר כושר שאני חולה וואלה עד לפני שבוע קילקול כיבה אם ההקאות והשילשולים הלכתי להפציץ בחדר כושר לא יכולתי:cry_1: אחי כמו שמרדונה אמר אני מצדיק כל מילה שלו פשוט תחשוב מה המטרה שלך ומה באמת אתה מחפש בחדר כושר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הושעה
|
![]() גם לי לפעמים לא מתחשק להתאמן לפני האימון. אבל איך שאני מתחיל - אני נכנס לעולם אחר. פשוט לך, תתחיל, ואחר כך תהיה גאה שלא ויתרת ושעוד אימון כבר מאחוריך.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר שבוע מרגיש חרא אני עם חום ודלקת בגרון בחילות וכאבי בטן ולא מתאמן בקושי כל היום מסטול מכל הכדורים שהרופאים דוחפים לי ומדבר שטויות...תגיד תודה שאתה מסוגל להתאמן תפסיק להיות כוסית תסתום ותלך להתאמן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תקרא תמאמר הזה אחי אין מצב שלא חוזרת לך המוטיבציה http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=189&Page=1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כניראה שזה לא מספיק חשוב לך, אם כן לא היית מרגיש ככה...
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באמת עזר... ![]() נזכרתי באמת לשם מה אני הולך לשם! six pack בטח שזה חשוב לי! פשוט כשהפסקתי להתאמן ראיתי שיש לי זמן למלא דברים שבזמן שגרת האימונים אין לי, כגון לצאת עם חברים בערב (כי אני הולך להתאמן אז), לראות קצת טלוויזיה וכו'... איי, כמה קשה להיות באדיבילדר (תמיד חלמתי לרשום את זה!). ![]() תודה רבה לכולכם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני עדיין מלא מוטיביצה אבל קראתי את המאמר הזה עכשיו (קראתי אותו גם לפני איזה חצי שנה) ובואנה, העלה לי את המוטיבציה עוד יותר
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
המאמר הזה באמת משנה את הבן אדם ונותן מוטיבציה תנסו לקרוא אותו אנשים פעם פעמיים אין לכם מושג כמה שהוא עוזר! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() אם אתה אוהב את זה, אתה תחזור!
אני עשיתי הפסקה (מאולצת) של 3 חודשים!!! חזרתי לפני שבוע... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |