|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק עכשיו חזרתי וקיבלתי את צילום הרנגטן של הצצואר אותו עשיתי לפני יום
התברר לי שאני סובל מ "הגבלה של זיזים רוחבם אל ג7 ג6 אני ממש לא בקיא בזה מישהו יודע מה זה אומר ??? מה זה זיזים ?? יש טיפולים נגד זה??? אפשר לרפות בבקשה אני מודאג |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני לא מבין בדברים כאלה !..אבל אני זוכר שהיה את זה לאחד מהמשפחה שלי
עעדיף שלא נזרוק סתם דברים פה ויצא שזה לא נכון ובסוף בגללנו יקרה לך משו חס וחלילה ( אם זה מסוכן ) היתי מעדיף שתלך לרופא והוא יסביר לך הכל ועד זה תודיע לנו מה יקרה ! וכולנו מקווים לטוב ורק לטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זיז משמש מאחז לגידי שרירים, בעיקר שרירי הגב.
מאיזה סיבה עשית את הצילום? קבע תור לאורטופד.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפני חצי שנה עבדתי בהבדלות רהיטים ובגלל עומס יתר הלך לי כל הגב כאב לי \חיכיתי וחיכיתי ולהגעתי למצב שאני לא יכול לתפקד (אפילו מכון כושר אני לא מתפקד) לא הלכתי לרופא חשבתי יעבור נזכרתי ללכת לרופא לפני שבוע והוא נתן לי הפניה לרנטגן הבעיה עצמה בצוואר אני לא יכול לישר אותו ולזקוף אותו וזה פוגע לי במראה גם אולי גם האימונים דפקו לי את הגב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה אתם חושבים זה חמור??? זה נכות??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש שם פורומים הרופאים עונים שם ומסברים. שאל שם. אני מקווה שזה יעבור לך כמה שיותר מהר ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד בהובלות רהיטים כבר שנים עוד מתקופת הבצפר (יש לנו חנות רהיטים).
היום כבר לא, יש מספיק מובילים אז אני עושה ע. משרדית ורק מידי פעם כשצריך הובלות או עבודה במחסן. הובלות רהיטים זה חרא של עבודה דופק ת'גב אחושרמוטה, עדיף כבר לעבוד בביניין תאמין לי. בכל אופן יש דרכים מסויימות להרים רהיטים בישביל כמה שיותר יהיה פחות לחץ על הגב ויותר נוח להרים...אני הרמתי שנים רהיטים ולא קרה לי כלום...תמיד אבל תמיד לא משנה כמה כבד היה הרהיט וגם לעלות קומה רביעית בלי מעלית..תמיד ההיתי דואג להרים נכון...אחרת רק נזק.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למדתי שיעור ותכלס בניה עדיף רק עכשיו אני מבין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |