|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אימון1
חזה: לחיצת חזה במוט, לחיצת חזה בשיפעו עליון משקולות(או מוט אם אין),פלייס משקולות עליון כתפיים: הרחקת משקולות לצדדים בעמידה, מילטרי פרסס עם מוט, חתירה בכיפוף עם מוט יד אחורית: דחיקה באחיזה צמודה, כיפוף מוט W בשכיבה, לחיצת מוט בעמידה מכבל אימון2 גב: חתירה במוט, הורדת כבל V בישיבה,חתירה עם משקולת,עבודה על טרפזים -משקולות יד קדמית: כיפוף עם מוט ישר בעמידה, פטישים משקולות, רגליים:סקוואט, 4 ראשי בישיבה במכונה, תאומים, לחיצת רגליים במכונה אירובי בימי מנוחה + בטן ואלכסונים לפחות פעמיםם בשבוע Push/Pull split- אימון AB 1. חזה, כתפיים, יד אחורית-A 2. גב, יד קדמית , רגליים-B 3. מנוחה\אירובי 4. חזה, כתפיים ,יד אחורית-A 5. גב,רגליים, ( יד קדמית-אופציונאלי) 6. מנוחה\אירובי 7. מנוחה\אירובי
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() למה באימון b השני היד הקדמית היא אופציונאלי?
תעשה מסודר abxabxx |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי הולך על
a - חזה יד קידמית רגליים b גב יד אחורית כתפיים
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() Max70kg שאלה טובה אחי, כי היד קדמית זה שריר קטן יחסית וקל מהר להגיע איתו לאימון יתר , כי אתה עובד בגב גם עם יד קדמית אז בעמיים בשבוע זה אפשרי אבל תלוי בהרגשה הכללית, עזוב אבל אל תתייחס לאופציונלי זה בתכלס פעמיים AB בשבוע : ראשון שלישי חמישי שבת,
digidigi- גם אופציה, אבל התוכנית הזאת היא מסוכג של " פוש, ופול" הכוונה להפעיל באימון אחד את כל השרירים ה"דוחפים" שזה אומר חזה כתפיים ויד אחורית, ובאימון השני את כל קבוצת ה"מושכים" שזה גב יד קדמית ורגליים אתה מצרף לזה, למה זה טוב? בוא תשמע שאתה מחלק את זה ככה אתה מוודע שבאימון הבא לא תשתמש באותו שריר שכבר עבד ונותן לו לנוח בזמן שאתה מאמן שריר אחר,
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן זאת הכוונה , פשוט פעם הייתי נותן ליד קדמית 12 סטים ואפילו יותר ב4 תרגילים של 4 סטים, והיד שלי לא גדלה בשיט מזה...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה התכוונתי 4 תרגילים של 3 סטים , זה יוצא 12 ...
![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה לגמרי החלוקה..
רק בשביל מה אופציונלי תעשה את זה תמיד...4 תרגילים של 3 סטים זה באמת מוגזם בשביל ab, מספיק לעשות 2 תרגילים של 3 סטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() חלוקה זה לא דבר שאפשר להעיר ולתקן אצל כל אחד זה נוח בצורה אחרת אם עלי לדוגמא חזה כתפיים ויד אחורית יהיה קשה ותהיה היתנגשות זה לא אומר שאצל מישהו אחר זה יקרה.. כל אחד ואיך שנוח לו.. אם זה טוב לך ככה אז שיהיה בהצלחה.. תרשום כמה סטים וחזרות אתה נותן לכל שריר שנוכל לראות.. סה"כ נראה אחלה תוכנית ואחלה תרגילים.. אני אישית אוהב להכניס דדליפט/ סקוואט לפי דעתי שני תרגילים חזקים אבל לא חובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי אני איתך אחלה של תרגילים סקוואט ודד ליפט, אבל מה סוחטים ממך את כל האנרגיה אז עדיף לעשות אותם כמה שיותר בהתחלה...
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|