|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היה פה נושא שמישהו הביא תמונה ישנה וגדולה כזאתי על כל המסך של קאטלר ורואים אותו אסתטי מאוד וגם חטוב.. ואם אני לא טועה היא שחור לבן.
תמצאו לי בקשה. חיפשתי מלא ולא מצאתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראי תמונות וסרטוני פיתוח גוף.
|
![]() לא הצלחתי להבין מהתיאור שלך
אבל ננסה ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זו תמונה שמישהו פירסם פה פעם ואמר "תמונה של קאטלר שהיה צעיר והמסה יותר יפה ואסתטיקה טובה יותר" משהו כזה בערך.
וזו תמונה גדולה יותר מכל התמונות שהבאת.. חיפשתי את הפוסט אבל לא מצאתי. וזה פרונט דאבל בייספ שרואים לג'י ממש טוב את החיטוב על הבייספ ואת הפסים שם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני כמעט בטוח שאתה מדבר על זה:
![]() אבל על הדרך נביא עוד 2 תמונות מהגלריה שלי אם זה לא יהיה זה... ![]() ![]() למרות שאני דיי סגור על זה שדיברת על הראשון
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פרונט דאבל בייספ..
פורסם לפני אולי חודשיים ומישהו אמר שהוא היה שם יותר צעיר ואסתטי מהיום. ![]() תמונה בסגנון של זאת כמו שאתם רואים את הבייספ שלו איזה יפה הוא כשהוא מחוטב, תמונה כמעט כמו זאת רק גדולה יותר וטובה יותר והוא עומד בול המצלמה וזה לא מהצד.. וגם שחור לבן אם אני לא טועה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין לי מושג על מה אתה מדבר אז...
אין לי תמונה שלו בשחור לבן עושה פרנט דאבל בייספס... לא באוסף לפחות
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() תמונה נדירה!!
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|