|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 489
כללי:: -_-
גיל:: 17
חדר כושר: הרקולס ג'ים פ"ת
|
![]() שאני מחשב את החזה הודו אז להתיחס ל צלוי או מבושל??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי איך אתה מכין אותו.
__________________
![]() - - - - - - - - - - - - - גלעד שליט בשבי כבר מעל 900 ימים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,883
גיל:: 18
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 489
כללי:: -_-
גיל:: 17
חדר כושר: הרקולס ג'ים פ"ת
|
![]() אני מכין אותו על המחבת בלי שמן רק מלח פלפל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי אומר מבושל.
![]()
__________________
![]() - - - - - - - - - - - - - גלעד שליט בשבי כבר מעל 900 ימים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עם איזה מחבט אתה מכין? טפלון?
זה לא נדבק לך למחבט?
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 489
כללי:: -_-
גיל:: 17
חדר כושר: הרקולס ג'ים פ"ת
|
![]() אה בעצם אני מוסיף כפית שמן זית כן זהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 489
כללי:: -_-
גיל:: 17
חדר כושר: הרקולס ג'ים פ"ת
|
![]() וזה לא נראה לי נחשב מבושל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך במחשבוני תזונה ערכים ל"חזה עוף ללא עור" אז תחשב לפי זה.
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 489
כללי:: -_-
גיל:: 17
חדר כושר: הרקולס ג'ים פ"ת
|
![]() אבל שזה על המחבת זה מתכווץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כי זה מוציא נוזלים...
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|