|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם!
בעבר קראתי על פורמולות שמכילות קופאין וקריאטין ביחד , ונאמר שהקופאין מבטל את ההשפעול של הקריאטין . נכון? לא נכון? משנה אם הם ניטלים בהפרש זה מזה? סימוכין? |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה שקאפאין ינטרל את השפעת הקריאטין? אם כבר קפאין ינטרל את השפעת ה no נטריק אוקסייד מרחיב את כלי הדם וקפאין מקווץ אותם אבל השפעת הקריאטין לא אמורה להיות מושפעת
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: ישראל ישראלי
עוסק ב:: איש קבע
|
![]() אני חושב אני יודע למה אתה מתכוון,
מישהו פה בפורום פירסם בעבר איזה מחקר שעשו, בדקו האם צריכה של קריאטין וקפאין לפני אימון מפשרת ביצועיים. וגילו שלא. הקפאין והקריאטין מתחרים על אותם הקולטנים ולכן, תבחר או קריאטין או קפאין. פתרון שלי, שתה קפה על הבוקר, ולא בצמוד לאימון בכמה שעות.
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לבוא ולהגיד שהוא מבטל את השפעת הקראטין ניראה לי מוגזם אני כן הייתי משלב ורואה מה קורה הרבה פעמים כל מה שכתוב מוכח כלא מדוייק במקרים פרטניים |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קפאין חומר משתן דברים הפוכים. ותנסה להפריד את הזמנים שאתה לוקח קפאין וקריאטין קודם תקח קפאין ואחרי כמה זמן קריאטין ( מומלץ אחרי שההשפעה של הקפאין עברה שזה בערך 8 שעות אחרי לקיחת הקפאין - אל תתפסו אותי במילה , הרבה דברים משפיעים על כמה זמן הקפאין ישאר בגוף.. )
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשריר זה שיכנע אותי אני יחקור את הנושא לפי מה שקראתי עד עכשיו אין בעיה לקחת את שניהם ביחד |
|
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() מאחר והנושא נידון בצורה נרחבת בפורום בעבר, ומאחר וכל ההסברים כאן תלושים מהמציאות, אני סוגר את הדיון. להבא - להריץ חיפוש, במיוחד אם אתה יודע שהנושא כבר נדון.
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|