|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ביצעתי כמה הזמנות בזמן האחרון ויצא לי לטעום כל מיני סאמפלס אז רציתי לשתף אותכם ואולי לעזור למישהו שמטלבת.
BSN TRUE MASS טעמתי את זה בישראלבודי בתל אביב. טעם: שוקו יש לזה טעם בדיוק כמו של שוקו רגיל. באמת מדהים. אם אתם צריכים גיינר וטרו מאס בא לכם טוב בערכים, אני בעד. ![]() CYTOSPORT MONSTER MILK קיבלתי בהזמנה מBB.COM. כל מנה (84 גרם) מכילה 50 גרם חלבון 17 גרם פחמימה ו9 גרם שומן. וגם גרם 1 קריאטין קרה-אלקליין. היא משלבת חלבונים עם מהירויות ספיגה שונות וגם חומצות אמינו חופשיות. טעם: שוקולד זו האבקת חלבון הכי טובה שטעמתי בחיים (בינתיים). עירבבתי אותה עם מים ויצא מרקם קרמי וסמיך. הטעם בכלל היה פינוק. אני לא חושב שאפשר להשיג בארץ, אבל למי שמאפשר להביא מחו"ל, שיביא 7 ארגזים! ![]() PROMAX BARS גם קיבלתי עם הזמנה. בכל חטיף יש 20 גרם חלבון אבל 22 גרם סוכרים. טעם: שוקולד ובוטנים זה היה חטיף דוגמית בגודל של 4 ביסים אבל ניסיתי לאכול אותו בכמה שיותר. הוא באמת טעים כמו חטיף רגיל לחלוטין (אפילו יותר טעים מה BIG 100 http://www.israelbody.com/showthread.php?t=44949) כנראה בגלל כל הסוכר. ![]() אני מקווה שעזרתי למישהו. זה לפחות עזר לי להעביר כמה דקות. ![]()
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|