|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למי שלא אוהב שיש בשייקר גושים יכול לערבב קצת מים חמים אם האבקה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 1,291
גיל:: 21
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
|
![]() ציטוט:
ניסית פעם לערבב שייק חלבון של צ'מפיון עם מים חמים? אני פעם ניסיתי להכין סוג של דייסה עם צ'מפיון, ובגלל החום כל האבקה הפכה לי למין גוש כזה... בעצם נוצרה פה פעולה הפוכה.... (וזה היה מגעיל) מהניסיון, (לפחות בחלק מהשייקים) ככל שהמים קרים יותר כך הוא מתמוסס בהם יותר טוב, ותמיד אפשר להשתמש בשייקר. שבוע טוב =]
__________________
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|