|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חלבון צ'מפיון בטעם שוקולד
פורמולת קריאטין אקסטרים Creatine Xtreme של צ'מפיון וכדורי גווארנה (לא היו קפאין במלאי).. אני מקווה להצליח להעלות מאסה בצורה רצינית סוף סוף...אגב איך הקריאטין? קיבלתי עליו המלצות.. ממה שהבנתי מחיפושים שעשיתי כאן אז לקחת פעמיים ביום בבוקר ואחרי אימון? אם יש איזה משהו מומלץ אחר תגידו לי אולי אני יכול עוד לשנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
קריאטין אקבטרים הוא עולה 320(לא זוכר בידיוק) והוא מספיק לכמה 20 מנות, קנה מונו כי מה שיש שמה זה מונו וזה לא שווה את הכסף, בקשר לכדורים אני לא ממש מבין בזה אז אני יחכה שמישהוא שמבין יגיב עליהם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה אומר שעדיף את זה למשל? http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1 או שתמליץ על משהו אחר.. אני רואה שמבחינת גודל יחסית למחיר זה די אותו דבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר עוד תגובות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אה נו היתבלבלתי במחיר לא נורא, אבל זאת לא ממש פורמולת קריאטין כי מה שיש שמה זה קריאטין עם פחמימות יש עוד תיאורין ודלוטין אבל עדיף בהרבה את המונות שיספיק ל80 יום וההוא ל10 יום ככה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בפורמולת קריאטין אקסטרים Creatine Xtreme של צ'מפיון
יש 900 גרם אבקה, כל מנת הגשה יוצאת 92 גרם (תיראה בערכים) זתומרת 10 מנות. http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/store/cn/creatine.html הנה הערכים דוגרי זה שווה כשזה במחיר המקורי שלו 45 שקלבחול כאן זה לא שווה את המחיר, |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|