|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() ברוך הבא לשעשועון :
מתי תגמר "עונת הליצנים" - פוסט הימורים! כפי שאתם בוודאי חשתם על בשרכם, עם הקיץ הגיעו המון "ליצנים" גם למכון וכמו-כן גם לפורום. אשכול זה יהיה למטרת ה"חוויות" שצברתם בתקופת הליצנים במכון או בפורום, אתם מוזמנים לשתף מה ראיתם או שמעתם במכון מבחורים חדשים וכו'! אגב - אתם מוזמנים להמר בעוד כמה זמן תגמר עונת הליצנים! הימור שלי: עם הגשם הראשון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() תגמר אחרי שיראו תפוסט הזה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() בדיוק שאם לא ילכו למכון כי יורדים כמה טיפות
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הליצנים הם כמו פשפשים. קופצים לביקור מציקים קשה להיפטר מהם בדרך כלל באים בכמויות ומפסיקים לבוא עם הגשם הראשון...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית העפתי כמה במו ידי כשהייתי אחראי על חדר כושר בב"ש. (לא אחראי מלא)
זאת תקופה די מציקה, אין לי בעיה לעזור לאנשים במכון, אבל כשהם עושים מה שבא להם מבלי לתת כבוד, זה קצת מבליט את הווריד במצח. למזלי לא ראיתי ליצנים כאן בהולנד.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ילד עם ידי סנוקר מרים 3 קילו ומרוב לחץ נהיה אדום כ"כ שיצאו לו ורידים בצוואר ובמצח.. :\ הזדעזתי..
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כוס עמקק הייתי לפני איזה שבועיים במכון באתי להגיד שם שלום
פיתאום אני רואה הכל היתשנה מאמן מטומטם מאלללאאאא מאלאאאאא שחיפים משו כמו 7-10 בדרך כלל יש איזה 2-3 בזמן שאני מיתאמן ככה שזה לא ממש מפריע כי המכון גדול אבל הפעם הם באו בכמות כוס אימא שלהם עד שאני לוקח יוזמה ובא למכון הם יושבים שם וחופרים
![]() |
#9 |
|
![]() חחחחחח ידי סנוקר.. אהבתי..
אני יכול להתחרפן מאלה שבאים עושים 3 סטים חזה 3 סטים יד קדמית 3 סטים יד אחורית 3 סטים גב הולכים אוכלים טונה..(זהו אין יורת חלבון אלא אם כן יש חלבון בגלידה ואני לא שמעתי?) באים יום אחרי זה ועשים אותו דבר... למוווותתתת אה כה.. יש את היותר גרוע.. אלה שעושים 15 חזרות ואומרים שהם רוצים חיטוב לא ניפוח... זה על גבול החארקירי.. אה.. ואלה שקונים אבקת חלבון ושותים את זה אחרי אימון וזהו.. לא חזה עוף.. לא גביע קוטג'.. גם כן מכות.. חח אני מתלונן וזה אבל אני בכלל מתאמן בבית... חחח אבל רואים ושומעים את הליצנים בתקופה הזאת בכל מקום |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה עוד שטויות, הם לא יודעים איך מתאמנים כראוי, מה לעשות אף אחד לא נולד גאון.
אפשר להעיר להם פה ושם.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בא איזה שחיף אפס ידע בא עושה כמה סטים של יד קדמית אחורית וכל מיני ושתי התרגילים האחרונים שלו באימון הם סקוואט ודדליפט.מיותר לציין שלביצוע שלו אי אפשר לקרוא ביצוע ועוד הוא עושה את שתיי התרגילים האלה אחד אחרי השני
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() סלים שיידי - מילא אלה שאוכלים רק אחרי אימון חלבון.
מה תגיד על מה ששמעתי במכון: " אני אוכל מלאאאאא חלבון מלאאאאאא 12 ביצים בבוקר, חצי קילו עוף בצהריים, 2 קופסאות טונה בערב ו2 כפות אבקת חלבון אחרי אימון וקוטג' בעבודה" וכו' וכו' וכו', שאלתי אותו אם הוא במאסה אז הוא ענה לי שכן, חשבתי יש לי עסק עם סייקליסט. אחרי זה שאלתי אותו כמה קל' ביום? ומה עם פחמימות? "פחמימות זה משמין אני כל התפריט של זה רק חלבונים אני רוצה לגדול להתנפח ..." להרוג |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() וואלה למכון שלי הצטרפו דווקא דיי גדולים.. אבל אלה החדשים באמת אני נותן להם מקסימום חודש במכון אחרי זה נמאס להם.. צריך התמדה בשביל זה , זה לא פשוט לכולם... 90% לא נשארים אחרי התקופה של ה3 חודשים.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נווהגולן
|
![]() ציטוט:
כנראה כמו שתיארת אני "ליצן" (מתאמן מתחיל) , לא מבין בהרבה דברים ואני שואל הרבה שאלות. אבל בוא נגיד שגם אתה היית פעם "ליצן" ובכל זאת רצית שיענו לך על שאלות / לא ידעת איך להתאמן נכון אז ניג'סת למדריך. כל אחד שנכנס למשהו חדש במיוחד דרך חיים חדשה צריך את העזרה שלו. אז שאתה רואה מישהו ששואל שאלה בפורום אימונים או תזונה / במכון כושר במקום לצחוק עליו תן לו כמה עצות. קורה הרבה פעמיים בפורום שמישהו חדש רושם תגובה ואיזה משתמש כותב לו " אתה בחיים לא תעלה במסה " או בולשיט כזה.
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() מה אתה רוצה ממני?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הוא פונה אליך כי אתה פתחת את הפוסט הדפוק הזה מהתחלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() ומה אתה רוצה ממני?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אתמול הערתי לאיזה ילד על הטכניקה של הסקוואט שלו... הסברתי לו מילה במילה והראתי לו גם... בסוף מה אומר לי?
"טוב עזובבבבב אותי אחי מזה מה זה התרגיל המסובך הזה" ודופק לי חיוך גדול. אמרתי בלב שלי לך כוסאמק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |