|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני צורך קריאטין בלי העמסה או סייקלים, פשוט 5 גרם ביום.
הסבירו לי שאת ה5 גרם האלה צריך לקחת שעה לפני אימון, אבל אני מתאמן די מוקדם וזה אומר שאני צריך לקחת את הקריאטין על הבוקר עם ארוחת הבוקר. משום מה הגוף שלי לא מקבל את הקריאטין על הבוקר - אני שותה את זה והכל יהיה בסדר אבל אחרי כמה דקות אני אקיא. זה מאוד מוזר, זה לא משנה אם אני שותה את הקריאטין לפני הארוחה, עם הארוחה, אחרי הארוחה, בשלוקים קטנים או הכל במכה. וזה לא קורה לי במשך היום, רק בבוקר. אז בקיצור יש לי בעיה עם לצרוך את הקריאטין לפני האימון. האם זה כזה קריטי אם את ה5 גרם היומיים שלי אני אקח אחרי אימון ולא לפני? עד כמה זה ישפיע אם בכלל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הקפצה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הקפצההההה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אין צורך להקפיץ, במידה ומישהו יודע לענות על השאלה שלך הוא יענה.
אני אענה לך מתוך דוגמא אישית: אני כרגע בהעמסה של קריאטין (כף בבוקר, כף לפני אימון ולאחריו). גם לי מאוד מאוד מאוד קשה לשתות את הקריאטין בבוקר למרות שיש כאלה שדווקא אוהבים את הטעם שלו (אני אישית מאוד מצטער שלקחתי את הלימונדה ולא את הענבים, יש לזה טעם לוואי נורא חזק :\ ). אין מה לעשות אחי, אתה צריך לשתות בזמנים הדרושים ואין חוכמות. קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים ![]() ![]() בהצלחה חביבי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש צורך להקפיץ כי כשההודעה נופלת עד לעמודים הבאים, אין סיכוי שמישהו יתייחס אליה.
תודה אחי, אבל רציתי אולי לדעת מה בדיוק ההשלכות ועד כמה זה ישפיע על התוצאות? דרך אגב, זה לא שקשה או לא טעים לי. דווקא אני שותה את זה בסבבה והטעם בסדר (גם לי יש לימונדה, לטעמי לא רע בכלל), אבל הקיבה שלי פשוט לא מקבלת את זה... אין לי שליטה על זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() פשוט הקריאטין יהיה פחות אפקטיבי.
מפעם לפעם דווקא הטעם משתפר, אבל יש טעם לוואי חזק מאוד שבא להקיא ממנו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() אתה יכול לנסות:
1) לדלל אותו עם יותר מים, חצי ליטר לפחות או עם משקה דיאט שאתה אוהב כדאי שיהיה לך יותר נוח לשתות אותו. 2) לצרוך אותו 30-45 דקות לפני האימון אולי יהיה לך יותר קל מאיך שאתה מתעורר. 3) פשוט לשתות ולהפסיק להתלונן ![]() 4) לצרוך אותו אחרי האימון זאתי גם אופציה למרות שעדיף שתישאר עם הלפני.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הוא אמר שהוא צורך בלי העמסה.. זה יעזור לו בכלל?
או שעשית העמסקה לפני כן ולא הבנתי אותך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל