|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה קורה אחים שלי ?
אז ככה התחלתי Abc בצורה כזאת A= חזה + בייספס B= גב + טרייספס C= כתפיים + רגליים לפני זה עשיתי Hst במשך שלושה שבועות אז ככה קודם כל ב2 אימונים הראשונים שלי השרירים נתפסו לי כל כך חזק עד שהפריעו בעבודה על השרירים הגדולים (בייספס תפוס השפיע על הגב ) אז ככה, אני מחפש הצעות לחילוק התוכנית ואני חושב שיש לי רעיון A=חזה + גב סה"כ 24 סטים B= טרייספס + בייספס + בטן + גב תחתון (וכל השרירים האחרים) סה"כ יוצא לי 24 סטים C= כתפיים רגליים טרפזים סה"כ 24 סטים. X= מנוחה ואני רוצה לעבוד בצורה כזאת Abcxabcx מה אתם אומרים?
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. אני לא אוהב את החלוקה האמת...
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עם הhst הפסקתי זה לא בשבילי.. עבדתי בידיוק לפי התוכנית .. כנראה שזה לא מתאים לי.
2. תחשוב שהחלוקה עובדת ככה שבאימונים A ו B עובדים על השרירים המייצבים ש לכל שריר שעובדים עליו. חזה-גב , בייספס-טרייספס זה יכול לתת עבודה מסוג שונה.. חוץ מזה אין התנגשויות.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה חלוקה שהשרירים לא מתנגשים למרות שלדעתי עדיף ab תלך על חלוקה כזאת
a חזה+כתפיים+יד אחורית b רגל קדמית+רגל אחורית+תאומים c גב+יד קדמית+טרפזים+בטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אורי חשבתי על הרעיון הזה אבל אז זה מאבד את הפואנטה כי אני יכול לעשות Ab במקום אתה מבין ?
אני רוצה יותר עבודה מרוכזת אתה מבין ? בייספס וטרייספס לבד.. חזה וגב לבד.. אתה יודע איזה אימונים אפשר להביא ?
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה שהשרירים יתעייפו מעבודה בעקיפין . אני מעדיף שכל אחד יקבל יחס אישי ..
בכל אופן אני יחשוב על זה. נאי ישאל את המאמן שלי בטוח יהיה לו מה להגיד.. תודה!
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא לעשות חלוקה רגילה?
חזה טריי גב ביי כתפיים רגליים זה לא מתנגש עם שום דבר
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() סתכל אחי..
חזה+גב (בערך 12 לכל אחד מהם) רגליים+ בטן (לדעתי האימון הזה צריך להיות בערך 20 סטים כבדים לרגליים +4 לבטן) ידיים- בייספס טרייספס אמות מנוחה ושוב חוזרים רק תשתדל לא לקבל דומז חזקים מדי כדי שתשרוד באימון ידיים אם אתה רוצה לעבוד ידיים לבד זאת החלוקה הכי הגיונית שתתן לך לפחות ת48 שעות מנוחה לכל שריר |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אין התנגשות חחחח!!!
בa עובד היד האחורית, הכתף הקדמית , החזה, הבייספס. בb עובד הגב, הבייספס (התנגשות), הכתף האחורית, הכתף המרכזית, היד האחורית (התנגשות ) ויכול להיות שהחזה (התנגשות- אבל זה תלוי בתרגילים) וגם יכול להיות שהכתף הקדמית (התנגשות - אבל זה תלוי בתרגילים) בc עובד הכתף הקדמית (התנגשות), האחורית (התנגשות) , האמצעית (התנגשות), היד האחורית (התנגשות ), הבייספס (התנגשות ) וממש טיפה הגב והחזה (תלוי בתרגילים - לא קריטי). בתוכנית הזאת זה לעבוד בערך על כל הפלג הגוף העליון בכל יום.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחי גם אני התחלתי משהו דומה
זה מין Ab פלוס יום בשבוע של רגליים זה הולך ככה A חזה+גב(או גב+חזה לא בדיוק החלטתי אני אבדוק מה יותר טוב לי) B ידיים+כתפיים *יום נוסף פעם בשבוע רגליים וקצת סטים לכתפיים מדי פעם בינתיים עשיתי אימון אחד והרגשתי מת,היה אימון מצוין ומה שטוב שאחריי אימון רצחני של גב נגיד אתה בקלות מרגיש את שרירי החזה שלך מתים ולא צריך הרבה סטים כדי להתישם ובאימון ידיים הרגשתי שאני נותן אץ כול כולי בהם, וזאת הייתה המטרה שלי לתת דגש בידיים. עוד אופציה שאני חושב עלייה זה לעביר את הכתפיים לאימון A כי גם ככה אתה כותש את הכתפיים בחזה+גב ואם אתה מוסיף עוד 4 סטים לאימון A אתה סוגר את הבסטה. קיצר אני חושב שזאת תוכנית נהדרת כי ככה אתה גם יכול להביא כמות מכובדת של סטים לגב+חזה וגם לידיים, אני אומנם רק יומיים עם התכנית אבל בינתיים מאוד מרוצה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה לגבי סטים משולבים ביום עבודה כמו A (חזה + גב)
שעושים סט חזה סט גב סט חזה סט גב עד שמסיימים וככה תהיה השקעה שווה בין השרירים
![]() |
#14 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן אפשר לעבור לחלופין תרגיל גב - תרגיל חזה וכו'.. ככה זה ייתן יותר איזון אבל לא יהיה מציק כי במילא עוברים מקום אחרי שמסיימים תרגיל .
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה קודם בשריר שאתה רוצה יותר להשקיע, ותעשה פולאובר בדאמבלס זה גם לגב וגם מערב את שרירי החזה התחתון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() בעיקרון אני לא רואה יתרונות של זה חוץ מהעובדה שאחרי שאתה מסיים עם החזה אתה מתעייף ואז יכול להשקיע קצת פחות בגב בכל אופן אין עם זה שום בעיה אם נוח לך לעבוד ככה זה בסדר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() נכון
![]() עוד יתרון זה שלמשל בחלוקה של A חזה + בייספס ולמחרת B גב + טרייספס תהיה התנגשות רציני, בגלל העבודה באימון A על הבייספס, יהיה קשה לערב אותו באימון B בגב. ואני אומר את זה מניסיון זה מאוד קשה לעבוד גב עם בייספס תפוס אז החלוקה הסופית שלי היא כזאת A= חזה + גב (תרגילים מעורבים). סה"כ בסביבות 24 סטים B= טרייספס + בייספס ( תרגילים מעורבים) בטן, גב תחתון סה"כ בסביבות 24 סטים. C= כתפיים + רגליים ( לא מעורב) + טרפזים . סה"כ 24 סטים. חלוקה שווה מבחינת סטים, יש התנגשות אחת אבל אני עובד ב4 אימוני Abc בשבוע אז הסדר שלי יפתור את זה בואו תראו ראשון: A שני: B שלישי : X רביעי: C חמישי: A שישי:x שבת:x ואז שבוע שני זה ייצא Bcab ושבוע שלישי Cabc ואת היום מנוחה אני ידחוף תמיד בין C לb כדי ללבטל את ההתנגשות של הטרייספס והכתפיים. בשרירים גדולים אני יעבוד ב3 תרגילים לכל שריר, כאשר אני עושה בין 3-4 סטים לכל תרגיל לשרירים קטנים אני יעבוד ב3 תררגילים לכל שריר, כאשר אני עושה בין 2-3 סטים לכל תרגיל אני יעבוד בפירמידות בכל תרגיל ( יתחיל מ12 חזרות ויעלה משקל עד ל6 חזרות). אני יעבוד חלק לכשל, חלק לחזרה אחת לפני כשל. מה לגבי שילוב של סופר סטים / דרופ סטים ? כדאי לי ? מ ה . א ת ם . א ו מ ר י ם ?
![]() |
#20 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() כמובן שאני מדבר על אימון חזה שכולל לחיצות במוט או דאמבלס, ומקבילים (לא פלייס, קרוס אובר וכאלו). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|