|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() A
בנצ' פרס 10,8,6,4 דאמבל פרס 12*3 פלייס בשיפוע 8*4 פול אובר 12*3 בנט אובר ראו 10,8,6,4 וינץ' 6*4 לחיצה צרפתית 10*2 b סקוואט 10,8,6,4 פשיטת ברכיים 12*4 דדליפט 10,8,6,4 כפיפת ברכיים 12*4 תאומים 10*4 בטן 15*4 c מיליטרי פרס 8*4 הרחקה 10*3 הרחקה אופקית 10*3 לחיצה צרפתית 10,8,6 פשיטת מרפק בפולי עליון 8*3 (עוד 8 בדרופ סט) פריצ'ר עם מוט דאבל יו 10,8,6 כפיפות מרפקים בדאמבל 8*3 יום ראשון - a1 יום שני - b1 יום שלישי - c יום רביעי - מנוחה יום חמישי - a2 (אותו דבר פשוט גב קודם) יום שישי - b2 (אותו דבר פשוט האמסטרינגס קודם) יום שבת - מנוחה. אני ישמח לשמוע מה אתם אומרים. החלקים החלשים אצלי הם התאומים והטרייספס, אז הצעות לחיזוקם יתקבלו בברכה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לא הבנתי תחלוקה אצלך
בנט אובר זה תרגיל לגב - הבאת אותו אחרי 4 תרגילי גב, ואחרי הבנט אובר שמת יד אחורית?? אני לא כל כך יודע איפה להתחיל, אבל אני לא רואה תרגילים לגב חוץ מהבנט אובר ששמת אותו בכלל בחזה-אחורית או שזה בגלל השעה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() החלוקה היא
a - גב חזה (ודחפתי תרגיל ליד אחורית כי היא חלשה אצלי ורציתי לתת לה עוד טיפה גירוי) b - רגליים c - כתפיים ידיים שמתי בנט אובר אחרי 3 תרגילי חזה (בנצ', לחיצה עם דאמבל ופלייס) ואחרי פול אובר (תרגיל מבודד לרחב גבי) כדי שדו ראשי לא יהיה זה שיגביל אותי בבנט אובר... יותר ברור? ![]() אם אפשר עוד תגובות אני ישמח |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם אתה רוצה לעשות abc אז תעשה:
A-חזה ויד אחורית b-גב ויד קדמית c-רגליים וכתפיים אם יש לך יום מנוחה בין אימון לאימון אז אתה יכול לעבוד גם ככה: A-חזה ויד קדמית b-גב ויד אחורית c-כתפיים ורגליים תעשה 12 סטים לשריר גדול ו9 לשריר(אפשר גם פחות, תלוי מה עובד עליך יותר טוב). עכשיו תבנה לעצמך תוכנית abc כמו שצריך |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() בכוונה חילקתי את זה בצורה קצת שונה...
אני אחד שלא אוהב/מסוגל לעבוד על עוד שריר ביחד עם רגליים באותו אימון. סך הכל יש לי פה 11 סטים חזה וגב, 10 סטים כתפיים, 6 סטים יד קדמית/אחורית (אני יכול לעלות ל7, יותר מזה נראה לי מיותר). האמטסרינגס 8 סטים, קואדס 8 סטים, תאומים 6... לדעתי התוכנית לא רעה בכלל.. אני ישמח לעוד תגובות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() up
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() תעשה מה ש animal אמר לך, בדרך כלל abc הולכים ככה כי זה הכי נוח
ואם בחרת לעשות ככה, תעביר תדד ליפט לאימון גב, ואז תהיה לך חלוקה די קלאסית לabc |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() כן אבל התוכנית של אנימל משעממת... כבר 3 שנים אני מתאמן, אני צריך דברים חדשים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() תנסה 5x5 של ביל סטאר
אם לא ניסית עדיין בטוח שלא תשתעמם |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() אממ אוקיי, נחשוב על זה..
הכוונה לתוכנית הזאת, כן? http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1176 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אם בכל זאת מישהו יכול לתת לי את חוות דעתו על התוכנית אני ישמח...
סליחה על ההצקות :p |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|