|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שמעו אני עכשיו בן 14 והתאמנתי בעבר בשביל חיטוב (בסוף כיתה ו' התחלתי עם מאמן פרטי) ובכיתה ח' בערך הורדתי תמשקל העודף והתמקדתי יותר במסת שריר.. בתקופה הזאת לא הקפדתי ממש על אימונים קבועים באתי פעם בשבוע בדרך כלל וגם זה לא תמיד
עכשיו בחופש הגדול האחרון עשיתי הפסקה ולא התאמנתי בקושי ובתחילת שנת הלימודים נרשמתי למכון כושר חדש שיותר קרוב לבית ואני עובד על מסת שריר 3 אימונים בשבוע שמעתי הרבה על אבקות חלבון והרבה אנשים במכון שלי לוקחים את זה.. רציתי לדעת אם לדעתכם כדאי לי לקחת אבקת חלבון? או שזה יכול לגרום איזה נזק או שזה בכלל לא נחוץ בשבילי ועוד שאלה.. לדעתכם אני מתאמן יותר מדי או מעמיס על עצמי? האימונים שלי הם של מתחילים אני חושב ואני מרים קצת יותר ממה שהרמתי לפני החופש ואם זה חשוב אני 1.70 משקל 57 וחצי תודה רבה לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אבקת חלבון זה תוסף תזונה, זה חלבון בדיוק כמו זה שיש לך באוכל ( טונה, חזה עוף,גבינות, וכו כו) תדאג לצרוך 2 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף (שבמקרה שלך יוצא 104 גרם חלבון) אם אתה לא מצליח לקבל את הכמות הזו (כמות שקל להגיע אליה מאוכל) אז אתה יכול להעזר באבקת חלבון.
אני ממליץ לך לקרוא את המדריך הבא ולהכין תפריט ולעלות את תוכנית האימונים שלך לפורום אימונים ואנשים יעזרו לך.
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא, זה לא יכול להזיק לך וזאת לא שאלה של נחוץ או לא זה עניין של נוחיות בעיקר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה אני אוהב לקחת אבקת חלבון כי לא בא לי על טונה, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה רציתה לומר?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הוא אומר שאם אתה לא מגיע לכמות הנחוצה לגוף שלך בשביל פיתו הגוף, אתה חייב להשתמש בתוספי מזון (אבקות)
בדרך כלל לא אפשרי להגיע לכמויות הנחוצות מטעמי חוסר זמן וחוסר אנרגיה להכין תארוחות האלה , גם שחלבון באבקה נספג מהר יותר
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואין חשיבות לספיגת החלבון אלא אם נמצא בצום ממושך (12 שעות לפחות אם אני לא טועה)
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() היתכוונתי שבמצב שלך אתה לא צריך אבקת חלבון,
כי זה יבוא על חשבון מזונות אחרים, |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() http://www.israelbody.com/showthread.php?t=39074
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא חושב שאבקת חלבון נחוצה לך כי לאכול 104 גרם חלבון ביום זה ממש לא קשה.
(אני שוקל 59 קילו ובכיף מגיע למשהו כמו 160-180 גרם חלבון ביום)
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה על העזרה
![]() אני חושב שהבנתי תרעיון אבל יש לי עוד כמה שאלות - 1 כמה זמן אחרי האימון אני צריך לצרוך חלבון? וכמה זמן אחרי האימון צריך לצרוך פחמימות? 2 לאבקות חלבון יש תופעות לוואי כלשהם? יענו זה לא יכול לעשות בעיות בכבד וכאלה? ו3 כמה גרם חלבון אני צריך לצרוך אחרי האימון? 104 גרם זה מה שאני צריך לצרוך במשך כל היום או רק אחרי האימוון? אני יקרא כמה מדריכים כאן באתר ושוב תודה על העזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מפקח ראשי
|
![]() אם התפריט שלך מכיל את הכמות חלבון היומית הדרושה לך אז אין צורך באבקת חלבון,אך אם חסר לך חלבון בתפריט אפשר בהחלט לשלב אבקת חלבון ואין מה לדאוג זה לא פוגע ,זה כמו אוכל(קוטג',טונה וכ'ו).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המדריך ששמתי קישור ובמאמר לעלייה במסה (שיש בו )יענו לך על השאלות האלו ועוד שיבואו לך בהמשך אז תקרא את המדריך ואת המאמרים המצורפים לו עד הסוף. בהצלחה ![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|