|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הבטחתי לכם לוג אחרי שאתנסה במוצר אז הנה הלוג שלי:
כשהגיע אליי לבית, נדהמתי לראות שיש רק חצי בתוך המיכל הלא גדול במיוחד. כמו שכולם יודעים יש הרבה דעות לגבי המוצר, רובם חייוביות, השאר אומרים שהמוצר זה בולשיט בגלל הקפאין שנוגד את הקראטין, וכל מה שמתקבל מהמוצר זה קיק פסיכולוגי וקצת מרץ מהקפאין. אז ככה, היום הראשון של השימוש, הרגשתי טוב (פסיכולוגית). בסופו של דבר הבנתי שלא היה לי אימון יוצא מן גדר הרגיל, ולא הייתה עלייה בכוח, או בעצימות. כל מה שהיה זה הרגשת הארדקור מינימלית כתוצאה מהשימוש, שהובילה לאימון מעניין. אבל בסכ"ה זה ביעס אותי, החלטתי להמשיך להתשמש בנאנו עד שיגמר. ככה ביום השני, השלישי, והרביעי.. ההרגשה הפסיכולוגית עברה והשימוש נהייה רגיל ולא אפקטיבי. ביום החמישי הרגשתי משהו, משום מה. ואז הבנתי שוואלה יש בזה משהו. הרגשתי יותר כוח, מרץ, וריכוז, לא ידעתי מתי להפסיק את האימון, היה לי רק חשק לעוד. הפאן הפסיכולוגי לא נחשב פה, מכיון שכבר ירד לי האמון במוצר כתוצאה מהשימוש הראשוני בו. ולכן ההרגשה שלי לגבי המוצר הייתה אובייקטיבית מאוד, ונוכחתי להווכח שהמוצר עובד. מה אני חושב, בכללי..? מוצר טוב, אף עליתי במאסה בתקופה הקצרה שאני משתמש בו. לא שווה את הכסף שמאסל טק דורשים עבורו, הוא באמת יקר וזה חבל. אני עדיין משתמש בו והוא עומד להגמר, אבל בעקרון כמו שאמרתי אני מרוצה.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
ובקיצור- שמרו את הכסף, ותכניסו את עצמכם לראבאק לפני אימון!
![]() |
![]() |
#3 |
על תנאי - פרסום חברות מתחרות
|
![]() בטח קיבלת את הקיק כשהשריר נהיה רווי בקריאטין.
בכל אופן, קריאטין מונו + 400~ מ"ג קפאין והופ, הנה לך פורמולה משו' משו'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
שכחתי לציין שגם אני עליתי לשני סקופים, ורק אז המוצר באמת הפגיז. גם לי לקח זמן להתרגל אליו זה עזר לי לעלות במשקלי עבודה זמן התאוששות בין אימון לאימון זה דבר שאני לא יכול להצביע עליו באופן ישיר קשה לתת ביקורת על זה. המוצר פיקס אותי באימונים באופן יוצא מן הכלל. ונתן לי פוש במאסה כמו שכתבתי. אז מה בדיוק שונה..? הדבר היחיד שלא נכון לגביי ממה שכתבת זה שאני דווקא כן אוהב את הטעם של האוכמניות.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מפקח ראשי
|
![]() כרגע אני גם משתמש במוצר,בסקופ 1 מטעמי חסכון ובנוסף לכך אני לוקח קריאטין מונו.
דברים שהמוצר עוזר: *התאוששות בין האימונים-לא משנה איזה אימון רגליים אני אעשה עם כמה משקל מרגיש כמו חדש אפילו בסוף האימון. *ריכוז-שלוקחים את המוצר הזה יותר "נעולים" בנוגע לעבודה . בנוגע לכוח אני לא יכול להצביע על הנאנו כתורם ,מפני שהמונו נתן לי פוש אדיר. חסרונות: *טעם על הפנים - פונץ' פירות *לא יודע אם זה חסרון ,אבל זה גורם להיפר אקטיביות מסויימת(נשיכת שפתיים,רעד ברגליים) שוב חודש ראשון עליתי 2.2 ק"ג בלי שינוי באחוזי שומן לא יודע אם זה מהנאנו,אבל בטוח הוא תרם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() אני שמח שהתגובות שקטלו את הפורמולות קצת נרגעו וטוב לראות שיש קצת אובייקטיביות חוץ מקמצנות נטו
נחמד מאוד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אני רואה עכשיו גל של ילדים רצים לחנות לקנות נאנו חאפר
![]() בהצלחה, עד שההורים ירביצו לכם על הכסף שאתם מבזבזים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה נותן ת'בוסט ,זה נותן מרץ כן , אולי גם כוח.
אבל ז*ן 400 ש"ח בשביל לקבל קצת מרץ ? כאשר מה שבאמת חשוב זה כוח , שאני יכול לקבל מקראטין מונו ,ובכסף הזה לקנות קראטין טהור לשנה שלמה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |