|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() דיברתי היום עם מישהו שמתאמן במכון כושר והוא אמר לי שיום אחרי אימון הוא מרגיש את כל השרירים שהוא התאמן עליהם יום לפני הדוקים ואפילו קצת כואבים.
הוא מתאמן כמה שנים ובנוי טוב. אני מתאמן שלושה חודשים ורק בשבועות הראשונים הרגשתי ככה ומאז אני לא מרגיש את השרירים כל כך. למשל לחיצות חזה אני עובד עד שאני מגיע ללחיצה השמינית (לדוגמא) וכבר עוזרים לי עם הלחיצה, ואני ממש מתאמן כמה שאני יכול להרים (אני לא מרים נוצות ומתלונן שאני לא מרגיש, זאת הכוונה), ואני לא מרגיש בסוף הסט שהשריר הדוק כמו שאחרים אומרים, ולמשל יד קדמית אני מרים עד שהסט שההרמה האחרונה כבר ממש קשה בכל סט ואני מרגיש את השריר טיפה הדוק אחרי הסט וזהו, יום אחרי אני לא מרגיש כאילו אימנתי אותו יום לפני. האם זה נורמלי? אולי יש קשר בין השניים אבל, כשהתחלתי להתאמן התפתחתי במהירות ואז נעצרתי, ועכשיו הכל ממש איטי, והידיים לא גודלות...ממש קשה מכאן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אל תעשה מתיחות אל תעשה חימום אל תעשה כלום חוץ מ- ישר להתחיל להתאמן עם המשקל עבודה
ותראה שיום אחרי זה תרגיש טוב מאוד ת'שרירים תפוסים כמו שצריך (אם תעשה את זה אני לא לוקח שום אחריות) וחשבת אולי לנסות טווחים אחרים חוץ מ 8 חזרות?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() תנסה לשנות תרגילים וזוויות..
אם עד עכשיו עשית בנץ' פרס אז תעבוד עכשיו עם משקולות חופשיות (דמבלים). תנסה לשנות זוויות לתרגילים, נגיד תעשה פלייס במקום על ספה, תעשה בספה עם זוית של חזה עליון... תשנה
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() ואי אחי אני לא ממליץ לך להרגיש את ההתכווצות הנוראה אחרי יום אימון.אתה תצטער שרציתה בכלל להרגיש את זה.. X:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי אל תעשה חימום ומתיחות, תרגיש את השריר ממש חזק יום אחרי.
?! בשביל להרגיש שריר צריך להיפצע? כמו שנדב אמר, תגוון קצת, גם אני לא מרגיש את השרירים יום אחרי. במקום בנץ' תעשה חופשי, וחוץ מזה זה שכואב השריר לאו דווקא מעיד על אימון טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא עושה תמיד 8 חזרות, זאת הייתה סתם דוגמה.
אני עושה גם בנץ' פרס, גם דאמבלס בשיפוע חיובי, לפעמים גם שלילי, גם פלייס...אני מגוון וניסיתי כבר המון תרגילים, אבל הבעיה העיקרית שלי היא שאת החזה אני לא מרגיש, למשל רגליים ושרירים בידיים אני מרגיד טוב מאוד בסיום סט (אבל לא יום אחרי), אבל חזה כלום!, אני עושה למשל סטים (דוגמה) 10 8 6, ושאני מגיע למשל ללחיצה השישית אני כבר עם ורידים במצח, אבל אחרי זה אני רק מתנשף ולא מרגיש את החזה הדוק הדוק, אולי טיפה, לא כזה רציני... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() דבר ראשון, ההתכווצות הזאת שאתה מדבר עליה - Doms, היא לא אינדיקציה לגדילה אז אין לך מה לדאוג. דבר שני, ההודעה של גנגסטה היתה ממש דבילית ולא במקום. "אחלה" המלצה.
![]() אני בטוח שהוא ינשק לך את הרגליים אחרי שהוא יעבור פציעה בכתף.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עם אתה גודל במסה והכול טוב ויפה מה אכפת לך אם אתה לא מרגיש שום דבר יום אחרי ? זה דפקא סבבה ..
אם אתה לא גדול ולא עולה במשקלים זה כבר משו אחר .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() תעלה במשקל ובסטים תשנה את התוכנית יכול להיות שאתה עושה הרבה דברים לא נכון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() doms זה חרא,שרירי אבן,אני שונא את זה,אין כמו pump עצבני של הבייספס אוייי זה כזה כיף!
![]() |
#14 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() השתפרה לך ההתאוששות יחסית לעצימות האימון וזהו , אל תקבל מזה קריזות
תעשה אימון אינטנסיבי יותר
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם כבר מדברים על פאמפ, אם אני עובד על הגב ומרגיש פאמפ בבייספס וכמעט לא בגב, אני עובד לא נכון?
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני אנסה לעלות בעצימות למרות שנראה לי שאני מתאמץ מספיק, אבל נראה מה המקסימום שלי.
כולם מרגישים את ה Dom הזה יום אחרי? או שזה לא רק אני? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוב הזמן לא מרגיש, שרירים מסויימים כן אבל חזה למשל אני לא מרגיש, גם לא גב. כתף ורגליים לעומת זאת אני מרגיש חזק.
שוב, כמו שאמרתי וכמו שעידן אמר, זו לא אינדיקציה לגדילה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי, תודה רבה!
|
![]() |
![]() |
![]() |