|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ניסתי להסביר לה אולי 1000 פעם שבטן לא גודלת כמו שאר חלקי הגוף,
ואין טעם לתת לה כמה אימונים בשבוע, שסקוואט ודדליפט מספיקים. היא אומרת שבטן כן גודלת עם אימוני בטן. אשמח לחיזוקים ולהשתיק לה את הפה ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני סוגר את הדיונים האלה שאני מראה להם את הקוביות.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סקוואט ודדליפט לדעתי לא מספיקים
עדיף להוסיף עוד 3-4 סטים
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי עניין של גנטיקה . לאחד היא תגדל רק מדדליפט ואחד יצטרך גם לעבוד עליה ישירות בנוסף...
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() (שכחתי להוסיף שגם אמרתי לה שבטן זה יותר עיניין גנטי לגבי הגודל של ה'קוביות')
ואני לא מאמין שצריך עוד אימונים ישירים לבטן..
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מתח זה התרגיל הכי חזק לבטן :-p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
פשוט לדעתי עדיף לוהסיף עוד קצת עבודה ישירה
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() אתה הולך לאכל אותה
![]()
![]() |
#10 |
|
![]() הבטן יכולה לגדול ולהתחזק מאימוני בטן ישירים, זה לא סותר
![]() |
#11 |
מפקח ראשי
|
![]() אמנם גודל הריבועים זה עניין גנטי ,אבל באמצעות אימוני בטן ישירים ניתן לגרום להם להיפרטרופיה ,כנל לגבי אלכסוני הבטן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() +1
לפי דעתי כדי לעבוד על הבטן בין 2-3 פעמים בשבוע דרך אגב, ג'ה רול אחי, אני שמח שקיבלת ניהול! מגיע לך אחי! בהצלחה!
![]() |
#13 |
|
![]() זה נכון שהבטן עובדת חזק יותר בסקוואט מאשר בכפיפות זה ידוע..
אבל שוב ראיתי יותר אנשים שיש להם בטן יפה מכפיפות מאשר רק מסקוואט.. זה גם עניין גנטי..אני תמיד בעד 2 תרגילים של כפיפות כדי להגדיל את העצימות. ולשאלתך..בטן כן גודלת באימוני בטן אז לא כל כך צדקת..אומנם לא גודלת בצורה אימתנית כי הסיבים שבשרירי הבטן הם לא סיבי היפרטרופיה הם יותר סיבולת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הכל עניין של גנטיקה ואחוזי שומן. אין פה קשר בכלל לכפיפות בטן או סקוואטים ודדליפטים בנוגע למראה שלהם.
שרירי הבטן עובדים בעיקר כמייצבים, ובתרגילים מורכבים הם עובדים מאוד חזק. לבן אדם בחיי היום-יום אין כמעט עבודה של כפיפה בעמוד השדרה ולכן זה מיותר לעבוד על הבטן כל כך הרבה בכפיפות וכל מיני שטויות. מה גם שהרוב לא יודעים לבצע כפיפות בטן כמו שצריך, אז חבל על הגב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תאכל'ס צדקת בצורה חלקית.....
השריר בבטן כן יכול לגדול אבל פחות זה נכון שהבטן עובדת חזק בתרגילי הנ"ל אבל לא עבודה שתביא לגדילה משמעותית אלא יותר לחיזוק השריר כמייצב... אז כן לא ממש חייבים לעבוד על בטן אבל שוב זה תלוי במטרות...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי כל אחד והבטן שלו אצלי זה לא גודל לא מי סקוואט ולא מי כפיפות ולא מי כלום גנים דפוקים בבטן
ויש כאלה שאפילו סקוואט הם לא צריכים לעשות ויש להם קוביות
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי עזוב ויכוחים כאלה באמת זה כמו להתווכח באינטרנט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
משתמש פעיל
|
![]() מה זה החרא הזה כל אחד נהייה לי פה מנהל או חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() העבודה בסקוואט ובדדליפט לא מספיקה בלבד , אימוני בטן כבדים ולסיבולת דרושים על מנת להשתפר ולהתקדם במשקלי עבודה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|