|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום.
ברצוני לעלות במסה. עכשיו בדיוק לפני שבאתי לקנות אבקה לעליה במסה, המליצו לי לקנות אבקת חלבון, ופשוט להוסיף לזה בננה, או סוכר ענבים, וככה להשלים את הפחמימות החסרות (שבאבקה לעליה במסה כבר נמצאות). מה אתם אומרים שעדיף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה לעלות במסה ולקנות אבקת חלבון אתה צריך לצרוך הרבה הרבה פחמימות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מבחינת ההשפעה, לא יהיה הבדל בין גיינר ובין אבקת חלבון עם תוספת של פחמימות. מבחינת מחיר, הרבה יותר משתלם אבקת חלבון כשאתה מוסיף את הפחמימות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:@ לא סובל אנשים כמוך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי, תודה רבה אנשים!
ניראה לי שאני כן אלך על האפשרות הזאת. מישהו ממליץ על סוג אבקה מסוים? צ'מפיון או אופטימום? ומה הטעם הכי טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81 יש שתי אבקות חדשות יחסית שלא מופיעות בו פרו קומפלקס גיינר וMASSIVE MUSCLE GAINER אז אם אתה רוצה תקרא עליהם מעט בחנות האתר, בכל שאלה שעולה לך נישמח לעזור. בהצלחה! ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() הקטע בג'ינר לעלייה במסה לעומת אבקת חלבון זה הפחמימות ובעצם הקלוריות המרובות שנובעות מהפחמימות ובעצם חסכת לעצמך מקום בבטן לארוחה לאחר מכן כי לאכול 300 קלוריות לדוגמה או 400 קלוריות של פחמימות מה שמופיע בג'ינרים למינהם זו דיי מכה אם אתה נמצא על מאז קלורי חיובי גדול מאוד
לכן זה עדיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() אתה יכול לקנות אבקת חלבון ולהשלים את הקלוריות החסרות רק תשאל את עצמך 2 שאלות:
1) יש לך סבלנות וזמן כל יום לשבת ולהכין שייקים ביתיים. 2) הטעם והמרקם לא תמיד יוצאים כאלה טעימים אני פעם ניסיתי להכין גיינר עם אבקת חלבון + שיבולת שועל + בננה וזה יצא ממש מוזר :/ יש כאלה שאוהבים. בכל מקרה אם יש לך תקציב ואתה מחפש לגדול היייתי הולך על אבקה לעליה במסה בגלל הנוחות אתה פשוט מערבב את האבקה ושותה בלי סיבוכים וביזבוז זמן וגם אפשר לשתות בכל מקום בלנדר להכנת שייקים לא תמיד נמצא לידך. אם אתה מנסה לחסוך ויש לך אפשרות וזמן להכין כל יום שייקים ביתיים עם חלבון + פירות / שיבולת שועל / ברנפלקס אז לך על האופציה הזאת.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|