|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אבקה לעליה במסה אתם ממליצים לי לקנות?
פרפקט 3000, צ'מפיון מאס, סריוס מאס ? אני חשבתי על הפרפקט 3000, יש בו הכי הרבה קלוריות וגם האריזה יותר גדולה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דבר אחד שתזכור כל החיים !
"לא משנה הכמות אלא האיכות" ותקנה או צ'מפיון או אופטימום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה עם פרפקט 3000 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שאתה מקבל יחס חלבון: פחמימה כמו לאפה וכפית גבינה לבנה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() תעשו חיפוש למה לפתוח 600 אשכולות על אותו דבר...
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
http://www.israelbody.com/showthread...E9%F0%F8%E9%ED
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא מסכים עם השוללים את ה-3000. השתמשתי בה לפני כמה חודשים והתוצאות היו מהירות ומצוינות. החסרון היחיד הוא שיש מעט מאוד מנות הגשה בקופסה (אם אני לא טועה, משהו כמו 12 או 13)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() 7...............
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() 7 מנות?! אז לכמה זמן זה יספיק?!!
מה זה משנה היחס של החלבון לפחמימה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Fat bastard
|
![]() כמה דברים להבהרה.
פרפקט 3000 מוצר מצויין. היחס שבו הוא 1:8 כמות החלבון שיש בו היא באמת לא מהגבוהות במיוחד אבל יש לזכור משהו אחד: המוצר הזה מצויין לאנשים במשקלים ממש ממש נמוכים בין 40 - 60 קילו בערך ואני יסביר מדוע. בדר"כ לאנשים במשקלים כאלו אין בעיה להגיע לכמות חלבון יומית. בנאדם ששוקל 50 קילו בשבילו להגיע ל100 גרם חלבון זה לא כזה קשה. קופסת טונה בבוקר + מנת בשר בצהריים + קוטג' וכבר הוא הגיע ל100. הבעיה במשקלים הנמוכים היא דווקא בפחמימות, ולכן המוצר הזה הוא מצויין, יש בו מלא פחמימות וזה עושה את העבודה. בקשר למנות הגשה זה תלוי - האמריקאים מגדירים מנה אחת כ- 12 כפות. ובאמת במוצר יש 7 מנות... זתומרת 84 כפות , 4.5 קילו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() 84 מנות אז?
לכמה זמן זה יספיק לי אם אני לוקח שתי מנות ביום? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כל מי שהוא מתאמן מתחיל וצריך לעלות הרבה במשקל שיקח רק תאבקה הזאת הרעיון מאחורי הגיינר בראש ובראשונה הוא לקבל קלוריות מפחמימות, והאבקה הזאת עושה את זה מצוין החלבון זה משהו פחות בעייתי כי מתאמן מתחיל ששוקל 50-60 קילו ב2 ארוחות בלחץ מארגן 70-80 אחוז מהצריכה היומית של החלבון שלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() אני עכשיו קניתי את הפרפקט 3000.. ואני לוקח 6 פעמים ביום ( מנסה , שאני לוקח יותר מידי כבר בא לי להקיא )
אז אני לא יכול לרשום איך היא כי רק התחלתי.. מקווה שהיא תהיה לי טובה, ואני לא שוקל בטווחים ש"יניב" אמר.... ככה שהוא ביאס אותי קצת אני שוקל הרבה יותר. ולפי מה שהבנתי זאת גיינק עם יחס כדול מאוד של פחמימות.. אין בזה הרבה חלבון אבל זאת היתה בעיה שלי. חלבון אני ממש הקפדתי ודווקא עם הפחממות היתה לי בעיה,לא היה לי כוח לאכול כאלה מאכלים כבדים של פחממות .. שאני יסיים את האבקה אני ירשום חוות דעת.
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() אני השתהמשתי בסריוס מאסו אני דיי מרוצה עליתי בערך 4קילו איתו ועדיין נשאר לי ממש קצת הוא הספיק לי כבר לחודש וחצי אני לוקח כף אחת ביום 650קלוריות לא הרבה:] אבל זה אחלה של דבר ממליץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, החלטתי ללכת עם פרפקט 3000 בטעם שוקו הוא טעים?
*מתי לשתות אותו, וכמה פעמים ביום? *עם מה טעים לשלב אותו? *סוכר ענבים עם האבקה בתוך חלב זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם ככה יש מלא סוכרים פשוטים שמה אין צורך ולא רק זה אתה עוד מעלה את הסוכר מה אתה צריך את זה אתה תקיא מרוב שזה כולכך מתוק
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה הבעיה לאכול לחם או כל דגן אחר? מה עם אפילו פירות? בישביל מה לשלם כל כך הרבה על אבקת פחמימות? שבכלל הא"ג שלה גבוה למדי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדוגמא אני: היו ימים שלא הייתי אוכל ופעם ביום כדאי להרזות . והרזתי.. אבל הקיבה שלי נהייתה קטנה כשהלכתי לחדר כושר יכולתי לאכול רק פעמים אולי ביום - פעמים זה ממש ממש כלום. אז התחלתי אבקה ועד שסיימתי אותה קיבלתי את החלבון הדרוש לי וגם הגדלתי את הקיבה עכשיו אני אוכל נורמאלי אז אני לא צריך בישביל ההתחלה זה בסדר אבקה אחרי זה לא כולכך- אפשר בלי
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הסריוס מאס לא עדיף על הפרפקט?בשיביל עליה מהירה במסת שריר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() הפרפקט עולה ב50 שקל יותר והוא פי 2 יותר (4.7 ק"ג).
אני בן 14.6 האם זה בסדר לקחת את זה? לא יהיו תופעות לוואי? כי אני רזה, ואני משחק בקבוצת כדורגל 4 פעמים בשבוע ואני שורף קלוריות, אבל אני דואג להחזיר אותן גם עם המון ספגטי, אורז, חמאת בוטנים, שקדים, אגוזים ומעדני גרנולה שאני מחזיר את הכל ואפילו עדיין בפלוס ... הפרפקט 3000 יוסיף לי המון, למשהו יש חוות דעת עליו שהוא קנה? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|