|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפי החישוב שלי יוצא שיש בשקית של ה5 ק"ג רק 15 מנות הגשה (לפי 336 גרם למנה)
1.הגיוני שיש כל כך קצת? 2.מכיוון שבכל מנה יש 1250 קלוריות אז יותר כדי לקחת אחרי כל אימון "רק" חצי מנה, לא? 3. כף אחת שווה מנה אחת, או חצי מנה? 4. הזמנתי טעם בננה, האם למישהו יש ניסיון? זה טעים? תודה רבה ושבוע טוב! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ה"מנה" שיש לך על הקופסא זה מנה של שני סקופים.
ויש שם סביבות ה-30 סקופים. לי היה בננה זה אחד הטעימים(עם חלב, עם מים זה סביר) ואתה צריך לקחת כמה שאתה צריך בהתאם לתפריט שלך.
![]() |
#3 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ציטוט:
337 גרם אבקה 1250 קלוריות 50 גרם חלבון 251 גרם פחמימה מה שאומר ש 5:1 לזכות הפחמימה אם אתה תיקח כף אחת פשוט תחלק את הערכים שרשמתי למלעלה ב-2 וזה מה שיצא לך לערכים של כף אחת, לגבי אופן שימוש אם אתה לא אחד שאוכל מסודר, הייתי ממליץ להיתמש באבקה בצורה הבאה: חצי כף בין ארוחת ביניים של הבוקר לצהריים וכף שלמה אחרי אימון+4 תמרים ככה כדי להקפיץ תאינסולין, הסיריוס מאס מצויינת תשלים לך חלבון פחמימה אין לך מה לדאוג ודרך אגב זה 5.5 לא 5 קילו, בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עזרתה גם לי:d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() סיפור ארוך אם אני יסביר לך על אינסולין מילה במילה בוא נתמקד בלמה מומלץ להקפיץ את האינסולין אחרי האימון, אז ככה הקפצת האינסולין תגרום לירידה ברמת הקורטיזול (הורמון מפרק שריר) הגואה לאחר האימון לרדת.
עכשיו,למה אחרי אימון נאכל פחמימות עם ערך גליקמי גבוה? כדי לגרום למילוי וחידוש מאגרי הגליקוגן בגוף (צורת האחסון של פחמימות בכבד ובשרירים) ולמה נשלב פחמימות עם אינדקס גליקמי גבוה ? כדי לגרום להובלה טובה יותר של החלבון אל תאי השריר. נראה לכם שטויות אבל זה הוכח במחקרים רבים ![]() מאכלים עם ערך גליקמי גבוה תוכלו למצוא ב: פירות מתוקים (אבטיח, ענבים), הרבה מאוד פירות יבשים: בעיקר תמרים, צימוקים משמשים מיובשים וכמובן 2 כפיות של סוכר ענבים יעשו תעבודה פיקס! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() פשששש איזה תשובה לעניין!
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע אם יש צורך להוסיף לסיריוס מאס שמלא גם ככה בפחמימות עוד פחמימות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אתה שואל אם זה טעים אחרי שקנית? תטעם!
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|