|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() הקיצר שישנתי היום שרפתי קילו ו 200קלוריות בערך וזה ממש הרבה מישהו יכול להסביר לי למה שרפתי כל כך הרבה כי בדרך כלל אני שורף 200-300 קלוריות לא יותר אני לא מבין מה קרה ששרפתי כל כך הרבה יכול להיות שזה נוזלים אבל זה מוזר שזה קרה לי דפקה אתמול אשמח לתשובה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתה יודע כמה שרפת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לנעוץ!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
משתמש פעיל
|
![]() חחחחחחחחח בונא כמה פוסטים אתה פותח ביום שתהיה בריא!
עריכה:לך תיקרא מאמרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() כולה אני שואל אני יודע שזה שאלה טיפשית אבל עזבו למה אתם צריכים לצחוק במקום לענות..
מה יש לקרוא מאמרים פה אני יודע שזה נוזלים או משהו אבל אני כולה שואל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקק!!!!!!!!!!1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() סבבה תצחקו כל כך קשה לענות אז אנ ילא הכי מבין פה בזה כולה אנ ישואל וזה לא מצחיק עזבו גועל נפש של התנהגות ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() בשינה אתה שורף 35-55 קלוריות בשעה .
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אל תישן אחי זה שורף שריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אני יסביר לך שאני אפסיק לצחוק חחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() מה הקשר שורף שריר אני שואל על הקלוריות חבורה של מנאיקים לכו לכו.
לא צריך תשובה גועל נפש של התנהגות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() יש מצב שחירבנת והשתנת וקודם גם נמדדת עם בגדים אז תוריד את זה ואת כל הקלוריות ואת הסטייה של המשקל והנה הורדת קילו ומאתיים...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() וואלה תצחקו כמה שבא לכם אני שם עליכם זין אני שאלתי שאלה לא ענו לי אפילו גועל נפש רק צוחקים תצחקו .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |