|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי אז ככה אני בן 15 מאתמול :] מטר 84,ממש גדול יחסית לגילי,מפותח,לפני כשבועיים וחצי בערך התחלתי להתאמן בחדר כושר חדש ששמו Olympos,אני צריך שתיתנו לי תוכנית אימונים לפי הבקשה שלי,הבקשה שלי זה לעלות במסה של כלומר להיות יותר גדול לא להישאר רזה ועם חיטוב,מסה,למרות שאני רזה בו נגיד שאני באמצע בין יחסית גדול לרזה,המנוי שלי נישאר לבערך עוד חודשיים וחצי ואני רוצה לנצל אותו למסה,ואחרי זה שאני ירשם שוב לחיטוב.
האם אני יספיק לנצל חודשיים וחצי כדי לעבוד על מסה ? אם אתם חושבים שכן וגם אם לא,אנא ממכם הביאו לי תוכנית אימונים לעבודה על מסה גדולה. אולי לא הסברתי את מה שרציתי בדרך הטובה,אבל אני מאמין שתבינו אותי. תודה רבה,ובאמת תעזרו לי כי אני ממש רוצה להתחיל להפיק תוצאות מגופי. אה ויש לי עוד בעיה,אני לא מצליח לעשות מתח,אני עולה ויורד ולא מצליח לעלות שוב,אם יש איזה משהו שיעזור לי תגידו לי. תודה,ליאב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין תוכנית מיוחדת לכמות מסה שאתה רוצה, אתה פשוט מתאמן, עולה במסה, מחטב, עולה במסה, מחטב, וכן הלאה עד שאתה מקבל את התוצאה שאתה רוצה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
קיצר אני צריך תוכנית לעבודה על המכשירים,פשוט צריך תוכנית מלאה. וכמה זמן אתה חושב שעליי להתאמן כדי להגיע לתוצאה כזאת,תיתן מספר של שנים/ימים/חודשים,ואני מתאמן כל יום. נערך לאחרונה על ידי liav_pn, 19-08-08 בשעה 01:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הסתכלתי על השם של התמונה, תגיד אתה עושה צחוק?
אל תתאמן כל יום, תתאמן יום כן יום לא, ותאכל נכון, אם המאמן בחדר כושר סידר לך תוכנית, לא צריכה להיות בעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
היום מה שהולך באינטרנט ...חח אז מה אתה אומר יום כן יום לא,אבל זה לא מי יודע מה עוזר כאילו עד שרואים תוצאות זה הרבה זמן לא ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() עוד מישהו ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא רואה תוצאות כנראה בגלל שאתה מתאמן כל יום, השריר גדל בזמן מנוחה, לא בזמן אימון, ככה שאם אתה מתאמן כל יום השריר בקושי גודל אם בכלל (תשמע הוא גודל אולי, אבל ממש קצת, וזה יכול להביא אותך לאימון יתר וכן הלאה), בקיצור תתאמן יום כן יום לא, תאכל נכון, תתאמן נכון כמו שהמדריכים אומרים בדרך כלל, ואתה צריך לראות שיפור תוך איזה חודש ככה, זה מאוד תלוי, אתה יכול לראות שינוי גם בפחות מחודש, ואתה יכול לראות שינוי גם ביותר מחודש, מאוד תלוי, אבל בדרך כלל, אני מניח שתוך חודש תוכל לראות תוצאות רציניות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אני צריך עזרה דחוff
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בכיף גבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() אוקי קודם כול יפה בן 15 מתחיל ובהצלחה .
אז ככה כדי ליגדול צריך 3דברים -לאיתמן לנוח ולאכול!!! כח את חבר שלי לדוגמא .הוא לא מיתאמן בחדר כושר הבנאדם ביקש שאני יכין לו תפריט הכנתי לו תפריט מאסה .הוא הולך לים יום כן יום לא עושה 3סטים של מתח מקבילים שכיבות שמיכה ובטן. הנאדם קיבל גוף שכבר חשבתי שהוא נירשם למכון. מסכנה שמור על תזונה טובה אתה תיגדל בצורה טובה גם עם רק תעשה מתח שכיבות שמיכה מקבלים האימון עצמו זה רק גירוי לשריר מקווה שעזרתי.
![]() |
#12 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
או שאני יכול לעשות 3 ימים בשבוע כל יום abc,יש מצב לעשות את זה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() ..אני חייב עזרה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כרגע תעשה עבודה על כל הגוף 3 פעמים בשבוע יום כן יום לא, אל תסתבך עם תוכניות לאנשים שכבר בחדר כושר מעל לחודש (ab) ומעל איזה חצי שנה abc, אתה יכול, אבל לא מומלץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() זה תלוי לתוכנית.
אם שוב ניקח דוגמא את חבר שלי ביגלל שהוא עשה רק 3-4תרגילים לכול הגוף אז יום כן יום לא
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|