|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() כולם אומריםלי שאין יל חזה תחתון חזה אחד יש לי קצת וחזה השני בקושי ואני מתאמן קרוב ל5 חודש
עכשיו איך מתאמנים על חזה תחתון ? איך עובדים על זחה תחתון למה יש מלא תרגילים לחזה ... תסבירו לי בדיוק למה ניראה לי שאני לא עובד על חזה תחתון נכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעשה פלייס ולחיצות בשיפוע שלילי, ואם אני לא טועה גם מקבילים נותן דגש מסוים לחזה התחתון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() מה זה פלייס ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() את האמת אין כזה דבר חזה תחתון יש חזה כללי ויש חזה עליון קצת מוזר אתה בטוח שאומרים לך על החלק התחתון של החזה שהוא לא כל כך מפותח? כי בדרך כלל מדובר על החזה העליון..בכל מקרה לחיצת חזה בשיפוע שלילי זה סתם תרגיל גיוון הוא לא עובד יותר על "החזה התחתון" עם כן הרבה אומרים שמקבילים דיפ באחיזה רחבה עם השענות קדימה נותן יותר דגש על הסיבים התחתוניים של החזה נסה להכניס את התרגיל הזה..
דרך אגב פלייס=פרפר
![]() |
#5 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() וואלה תודה אחי אבנתי
ותגיד פליס זה בטוח פרפר ? זה גם פרפר אולי יענו עם אני לא טועה פלייס זה עם 2 משקולות לא אחי ? זה הולך בדיוק כמו פרפר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה פשוט לתפוס שתי משקולות ולפתוח ולסגור את הידיים עם כיפוף קל במרפק..
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שתבין שאין דבר כזה חזה תחתון. קוראים לשריר הזה החזה הקטן. השריר הזה נמצא מתחת לשריר החזה הגדול,אם תוציא את השריר החזה הגדול אתה תראה את השריר החזה הקטן.
הנה כאן תוכל לראות איך הוא נראה: http://exrx.net/Muscles/PectoralisMinor.html על מנת לפתח אותו, יש לבצע תרגילים כמו: לחיצת חזה בשיפוע שלילי(משקולות,מוט), פלייס במכשיר הקרוס אובר(אפשר גם לעשות פלייס עם משקולות בשיפוע שלילי), מקבילים רחב(עם הטיה קטנה של הגוף קדימה).
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|