ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 31-07-08, 16:35   #1
haas
חבר פעיל

הסמל האישי שלhaas

ברירת מחדל בבקשה תעזרו לי עם הגיינר שקניתי

קניתי היום גיינר של אייזופיור בגלל שאני רגיש ללקטוז אבל אני לא יודע איך לשלב את זה עם האבקת חלבון שאני לוקח 3-2 כפות ביום. מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? האם להפחית בכמות האבקת חלבון שאני צורך?
בבקשה חבר'ה זה חשוב לי מאוד קניתי את זה היום במלא כסף ואני לא רוצה להתחיל לפני שאני יודע בוודאות שאני לא עושה משהו לא נכון..
haas מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-07-08, 17:01   #2
לוזון
חבר פעיל

הסמל האישי שללוזון

אחי אתה יודע למה קניתי גיינר?! בגיינר יש מספיק חלבון, למה קנית בכלל אבקת חלבון?!
אתה לא צריך להוסיף שום דבר..ונראה לי שאתה מזה לא הולך בדרך הנכונה אחי
כדי שתתחיל ללמוד דברים,למה המצב שלך נראה בקנטים לגמרי..
לוזון מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-07-08, 17:12   #3
haas
חבר פעיל

הסמל האישי שלhaas

קניתי את הגיינר אחרי שקניתי את החלבון. כתוב שם שבמנת הגשה (6 סקופים) יש 54 גרם חלבון שזה בטח לא יספיק לי ליום שלם (צריך בסביבות 120 גרם). נגיד שאני אוכל חלבון ממזון בסביבות 40 גרם אז נשאר לי עוד 26 גרם שזה בדיוק סקופ אחד של האבקת חלבון אז השאלה היא מתי הכי טוב לקחת את זה כדי שזה ישתלב טוב עם הגיינר?
כדאי לקחת את הסקופ הזה אחרי אימון או שאחרי אימון עדיף לקחת חצי מנת הגשה של הגיינר ? מה נספג יותר מהר?
ישן 31-07-08, 17:18   #4
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

תשמע זה עניין של העדפה. אין מניעה להשתמש גם באבקת חלבון וגם בגיינר השאלה היא בצורך.
גיינר אנחנו נמליץ לטיפוס שלא יוצא לו לאכול מספיק פעמים ביום או שהוא צריך תוספת פחמימות והכי נוח לו זה בגיינר.

אם התפריט שלך מספיק מסודר ואין לך את הצורך הנוסף הזה בפחמימות תישאר עם האבקת חלבון וזהו.
אם אתה רוצה גם לשלב גיינר וגם אבקת חלבון, אין עם זה בעיה, הכל עניין של צורך והעדפה.
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-07-08, 17:24   #5
haas
חבר פעיל

הסמל האישי שלhaas

סבבה תודה רק אני מעוניין לדעת מה נספג יותר מהר , החלבון של הגיינר או החלבון של האבקת חלבון אופטימום שיש לי? כדי לדעת מה עדיף לקחת ישר בתום האימון
ישן 31-07-08, 17:28   #6
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

מבחינת זמנים, הפחמצימה של הגיינר (מלטודקסטרין)לא צריכה להשפיע על הזמן של הספיגת חלבון (אולי בצורה זניחה)

אבל בגלל שבגיינרים בדר"כ יש גם כמות מסויימת של שומן זה משהו שכן יכול להאט את הספיגה של החלבון ולכן הייתי הולך על בטוח ואומר לך ללכת על האבקת חלבון
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-07-08, 19:26   #7
eladddi
חבר פעיל

חדר כושר: אגו - מודיעין

אחי לא חיים על האבקה צריכים לאכול חלבונים שמקבלי מין האוכל האבקה זה לא איזה אבקת קסם
תשתה גיינר בבוקר ואחרי אימון מספיק לך לפי מנת הגשה שיהיה בערך כל פעם ערך נורמלי כמו שרשמתה כאן 54 גרם חלבון זה למישהו שמתאמן והוא שוקל בסביבות ה 110 +
אני בטוח שאתה לא אחד כזה אין צורב לשלב גם גיינר וגם אבקה תשתמש בגיינר ותגמור לעלות במסה תשתמש באבקה בשביל החיטוב
eladddi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-07-08, 22:08   #8
haas
חבר פעיל

הסמל האישי שלhaas

54 גרם חלבון זה למישהו ששוקל 110 קילו? מאיפה הבאת את זה? לפי מה שקראתי במיליון מאמרים צריך לצרוך בערך פי 2 ממשקל הגוף גרם חלבונים, אז 54 זה אפילו לא משקל הגוף שלי ככה שזה לא חצי ממה שאני אמור לצרוך ביום. זה ובתוספת סקופ אחד של חלבון שיש בו בסביבות 26 גרם משאיר לי 40 גרם של חלבון מאוכל רגיל שאני אוכל כמו טונה ובשר וגבינות...
אני עדיין מחכה לתשובה מה עדיף לצרוך אחרי אימון? מנת חלבון שמגיע מגיינר או מאבקת חלבון?
ישן 31-07-08, 22:41   #9
eladddi
חבר פעיל

חדר כושר: אגו - מודיעין

אני מדבר על כמה צריכים לצרוך אחרי אימון
54 גרם חלבון זה קמות רצינית ביותר לאחרי אימון . זה כל הסיפור במה שרשמתי .
אתה צריך 1.5 גרם חלבון על כל קילו = עם אני שוקל 94 אז אני צריך 141 גרם חלבון ביום
eladddi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-07-08, 23:09   #10
haas
חבר פעיל

הסמל האישי שלhaas

54 זה למנת הגשה שאותה אמורים לחלק ל2 במהלך היום ככה שיוצא שכל פעם שאני לוקח את השייק גיינר זה 27 גרם חלבון, פעמיים ביום זה יוצא 54..
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא