|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני חדש רציתי להיתייעץ פה לגביי תפריט לחיטוב קצר להורדת נוזלים לקראת נסיעה.
היתייעצתי עם כמה אנשים והיגעתי לתפריט הזה: בוקר: 3 כוסות ברנפלקס רגיל (72 קלוריות למנה) כף חלבון אופטימום + 2 כוסות מיים 5 אגוזי מלך צהריים: 150-200 גרם חזה עוף מבושל ללא תבלינים כוס וחצי אורז מלפפון+עגבנייה ליפניי אימון: כוס קפה שחור חזק אחריי אימון: כף חלבון אופטימום + 5 תמרים לחים גדולים ארוחת ערב: 100 גרם פסטרמה דלת שומן 2 חלבוני ביצה קשה 2-3 פרוסות לחם קל (עדיין לא סגור על זה) **במידה ואוכל 2 פרוסות לחם קל מוסיף מלפפון+עגבניה ליפני השינה: 1 טונה במיים 1 כפית שמן זית יוצא כ- 1450 קלוריות 150 ג' חלבון 21 ג' שומן 140-150 ג' פחמימה יום ללא אימון יוצא כ 1250 קלוריות. שוקל 59 קילו אל גובה 170, 11% אני מחפש תגובות להתייעץ עם התפריט בסדר למטרה ולא תגובות שצריך מסה וכו' ביגלל הנתונים, אני מתכנן מסה בעוד חודש וחצי, אבל כרגע אני צריך תקופה של חיטוב קטן והורדת נוזלים. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה תנו תגובות יש 38 צפיות ואף תגובה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה חיטוב מה?
"שוקל 59 קילו אל גובה 170, 11% " ואי אפשר להגיד לך אם זה טוב או לא צריך להתחשב בהרבה גורמים אתה צריך ללכת לתזונאי או משהו ולפי דעתי תעשה תוכנית מסה לא חיטוב
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה
כתבתי חד וחלק שאני מחפש תגובות לגבי התפריט ואם הוא מתאים למטרה, התגובה שלך לא נותנת לא כלום עזוב גם שביקשתי לא לתת דעה על מה שאני עושה, גוף שלך? לא, תן לי להחליט מה אני צריך. מי שירצה בבקשה לרשום דעה לגביי התפריט ולמטרה שלו אני ישמח, תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לתפריט אני לא מבין 100% אבל נראה בסדר... שילבת שומנים איכותיים עם חלבונים והפחתת בפחמימות,נראה בסדר גמור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה זה כל מה שאני מחפש תגובות בונות על התפריט, לא באתי ליפגוע בו או משהו פשוט כתבתי במפורש לא לכתוב לדעות לגבי ההחלטה שלי כי אני יודע במפורש שצריך מסה. החיטוב הקטן הזה הוא בשביל חופשה כלשיא ולאחר החופשה אני מתחיל מסה רצחנית זה הכל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מחלקת תוספי מזון
|
![]() לתוצאה יותר אפקטיבית עליך להוריד את כמות הפחמימות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה לרדת בשריר ו 150 ג' פחמימות אפילו 140 נראה לי סביר לא? בכל זאת כתבתי הורדת נוזלים וחיטוב קטן, אם אני אוריד ל- 100 ג' פחמימות זה כבר קיצוני לשלב ראשון של חיטוב לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מחלקת תוספי מזון
|
![]() אכן אין אנו רוצים לפגוע בשריר ולכן עלינו לשמור על כמות חלבון מתאימה.
פחמימה נועדה לספק אנרגיה. לתפריט מדוייק בעבורך עדיף שתיגש לאיש מקצוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|