|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אבל לא אנבוליים, נראה לי מהסוג המעפן.
אני כבר 3 חודש ללא חוש ריח בכלל בגלל סינוסיטיס, וכל הטיפולים והכדורים שבלעתי לא הועילו, אז הדבר שנשאר לעשות הוא ע"פ הרופאים א.א.ג ובדיקות ה-CT זה להזריק סטרואידים פעם בחודש, קיבלתי מרשם לבית מרקחת לקנות סטרואיד ששמו: betamethasone sodium phosphate 3.945 mg/mL מחר אני הולך להזריק :cry_1: מצאתי אתר שמסביר קצת על הסטרואיד הזה והאנגלית שלי קצת מגמגמת, יש פה מישהו כריש שמוכן להסביר לי בקצרה מה הולך שם... ![]() http://www.tiscali.co.uk/lifestyle/h...100003359.html תודה.
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() זה שייך לקבוצת קורטיקוסטרואידים שהם סטרואידים קטבוליים לא אנבולים.
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חח סטרואידים קטבוליים?
חח נראה אותך עוד חודש על 50 קילו |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ומזה אומר שבגלל הזריקות האלה אני אתחיל לאבד שריר? לא נראה לי. איזה באסה אבל מה אני אעשה ימשיך לא להריח כלום.
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לרופא שהמליצו לך על 400מ"ג טסט' בשבוע (2 זריקות אני חושב), פותח תנחירים יופי! חחח
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() האף שלך פתוח או סתום? אתה יכול לנשום דרך האף ?
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נותנים לך זריקה מקומית לא?, לדעתי מדובר בכמות קטנה אין לך ממה לחשוש.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התעבות רירית קלה במערת הספנואיד משמאל ומלאות ברובה מימין. התעבות רירית במערות הלסת משני הצדדים. מלאות בכל תאי האטמואיד דו צדדי. מלאות חלקית במערות המצח משני הצדדים. התעבות רירית בחלל האף, בעקר מימין. מבנה גרמי שמור. סיכום: סימני pansinusitis. התעבות רירית בחלל האף.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עדין מנסה למצוא עוד איזה חוות דעת רפואית ולקבוע תור עוד השבוע,בשביל שמישהו יגיד לי לא צריך זריקות אבל איפה זה סיפור.
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני הייתי על קורטיקוסטרואידים... משו שנקרא פרדניזון בגלל דלקת במעיים.. קיצר ממש העלתי משקל היה לי תאבון אבל החסרונות הם שלפעמים הפנים שלי התנפחו כמו בלון ונהיה לי מלא אקנה בפנים ובגב.. ברגע שההפסקתי זה התחיל לעבור... אבל כל דבר והתופעות לוואי שלו...
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אתה צריך להבין שלא על כולם זה משפיע אותו דבר אחי.. אז אל תפחד גם אם יהיה לך הפסקתי עם הכדורים לפני 3 חודשים ואני כמעט כמו שהייתי רק נשארו כתם או שתיים מהפצעים..
|
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כדורים?? אלאיסטר לי נתנו זריקות, בטח יצא לי פצע אחד ענק בגודל מגדל אייפל במצח.
#16 |
מנהל מקצועי
|
![]() גם לי רצו להזריק סטרואידים בגלל דלקת בגיד
אמרתי נתן עוד חודש..שמתי דליקופנק סודיום 6 פעמים ביום..העביר את זה.. למרות שלקחתי כדור לדלקת לפני זה ולא עזר..טוב מה אני מזיין בשכל..בקיצור איפה מזריקים את זה? |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() רן! אל תתחיל להזריק! מה אתה דפוק? זה הכל תזונה נכונה!
אההה אופס...מדברים על קורטיזונים... תזריק אחי...תזריק. שיהיה בהצלחה בטיפול ויום יבוא ותוכל להריח את כל הסירחון שרק תרצה. ![]()
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא יודע איפה מזריקים, בטח בשריר איפה שמתחשק לרופא, הערכה שלי בכתף.
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מישהו בבקשה יכול להגיד לי שהטיפול בסטרואיד הזה לא משפיע על בניית מסת שריר בהווה ובעתיד?
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|