|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי היום את הבגרות בפיזיקה ואם המורה צודקת (בדקנו ביחד,במבחן ריק כיאלו)
אז קיבלתי בין 94 ל97! שזה אחלה של ציון לדעתי,מחכה כבר לתוצאות (: מי עוד עשה? היה לכם קל,קשה? P: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני עשיתי , הגישו אותי על 94 מקווה לקבל היום מאה .
עזוב את זה שהיה קל ברמות העתיקו אצלנו בצורה לא נורמלית . חבל שהבוחנים הטובים נופלים רק על מבחנים קלים :/ ד"א מישהו יודע תוך כמה זמן מתפרסים ציונים ואיפה?
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כשחפצים קטנים יוצרים צל גדול סימן שהשמש שוקעת
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קיצור היתה בגרות קלה ברמות , אבל עם קאטצ'ים מעצבנים כאלה. למשל בשאלה 4 סעיף ג' ( אומרים שהכדור פגע ברצפה , ושאלו מה הגובה שהוא יעלה אליו) והתשובה היא שהגובה הוא 0.8! לא 1.25 כמו מה שכל השכבה שלי .. חח רק איזה 2-3 כתבו 0.8... ודרך אגב אם רוב המבחנים בארץ יהיו עם טעות בשאלה הזאת, יש מצב שמוותרים על השאלה הזאת =) בוא נקווה שכל הארץ טפשים :):):):) עשיתי את 1 4 ו5 1 ו4 הלך לי בן :):):):) (חוץ מסעיף ג' ב4 שזה מה שאמרתי ) אז נגיד -מינוס 5 ו5 הלך לי על הפנים חשבתי שזאת תהיה שאלה קלה ולא... בשאלה 5 סעיף ב' טעיתי כבר מינוס 5, ובסעיפים ג' וד' צדקתי חלקית... חישבתי את הK שלהם ביחד ואת ההתכווצות המקסימלית ביחד, וצריך בנפרד.. אני חושב שירדו לי 10 נקודות =\ קיצור אני מקבל ככה 80... לא משהו =\, אבל בקטנה יהיה טוב שנה הבאה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אצלינו כולם צדקו בזה, הטעות שלכם היא שאפילו לא חובה חישוב פה. מכיוון שזאת התנגשות אלסטית לחלוטין (ולא פועלים על הגוף שום כוחות בציר X) אז כמובן שבציר Y יש שימור אנרגיה לחלוטין ולכן כל האנרגיה הקינטית חוזרת להיות אנרגית הגובה שהייתה לו בהתחלה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח נכון,היה קל אבל למה שנרצה שיהיה קשה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בונא קרינה וחמר העתיקו שאלה מבחינת בגרות קודמת חחח מזה והיה קל ביותר בזה
חשמל היה ככה ככה כוסאמק הייתי לי טעות קטנה בשאלה3........... ועשיתי את 4 ו5 גם וגן חשבתי ששמטען על כול לוח הוא הפוך אבל לפחות חישבתי ת q רק זה היה הפוך ד נדפק לי גם בגלל זה אבל ה עשיתי טוב..... ו ב - הייתה לי כזאת טעות מטומטמתתתתתתתתתתתתת הסתכלתי על הגרך הצבתי בנוסחה הזאת אבל אני כמו טמבל בנקודה שהצבתי במקום להציב 14 שניות הצבתי 12 ....... אז זה טעות נגרתת אבל לא יורידו לי בעיפים הבאים על טכות כזאת...... הקיצר שלאלה 4 עשיתי הכול טוב........... ו5 עשיתי טוב אבל לא בטוח בכמה דברים. בונא יענו אם הייתם רואים תמתכונת שהיה אצלנו לעומתהבגרות אתם לא יודעים איזה הבדלים יענו............ המתכונת היית פי חמש יותר קשה
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כלום
חדר כושר: בית
|
![]() הייתה בגרות די קלה לדעתי יש לי מעל 90 בטוח..גם קרינה וחומר וגם בחשמל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו,
יש כאן חברה שבמכניקה היה להם 80 בערך ובחומר של יב' היה להם 90+ ? איך הוא בכללי ממש קשה ? או שאם חורשים מתחילת השנה ויש לך ראש טוב אפשר לקבל ציונים טובים ?... אני צריך לקבל שנה הבאה איזה 86-90 בשביל לקבל סופי 86-90... סופי השנה יש לי 80 =\ (יא') חח תאמינו לי פורום פיזיקה פה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() רגע...רגע..
ביא' יש בגרות בפיסיקה?oo לא ביב' בלבד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כיתות רגילות ---> י' - קצת אופטיקה לא משהו מיוחד- אין בגרות יא' - מכניקה בגרות 1.5 יח"ל יב' - קרינה וחומר וחשמל 2.5 יח"ל + 1 יחידת מעבדה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() איזה זין זה..
וסיימתי את השנה עם עובר Xddddddddd טוב נו,שנה הבאה נחרוש.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם במכניקה היה קל זה לא אומר... אבל מה שבטוח שבי"ב הפיזיקה הרבהיותר קשה... אבל אם אתה תתכונן לכול מבחן שנה הבאה ותבין תחומר של כול מבחן במהלך השנה... אז כבר בבגרות אתה לא תצטרך לעשות הרבה רק לעשות חזרה ואחרי זה לתרגל... בהתחלה קשה אחי אבל כבר אחרי שהחומר נקלט במהלך השנה ואתה חוזר עוד פעם לקראת המתכונת והבגרות תגלה שזה לא נורא.... שמע גם תמיד הבצפר מרגיל אותך למחנים קשים ואז בבגרות אתה מוכן להכול
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לאל סיימתי עם פיסיקה (תיכונית לפחות)..
הגישו אותי על ציונים גבוהים (מאוד), אז אין לי מה לדאוג .. בטעות בקרינה וחומר שמתי אפס אחד מיותר (18000 שניות בחצי שעה :s), וחוץ מזה הכל בסדר .. חח אגב - מי שעשה את זה - מה כתבתם על הניסוי של רתפורד ? כתבתי עמוד Xd. ומה כתבתם על שימושים של אולטרה סגול (כתבתי שזה משמש גם כאלמנט עיצובי .. חברים שלי כתבו שיזוף בכלל חחחחחח). הבגרות בכללי היתה דיי קלה, אבל הרבה שאלו על טקסטים ... כוסעמק - זה פיסיקה, תנו לי לחשב !!
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מנסיון אל תקשיבו למורים...
פעמיים הם בילבלו לי תמוח פעם במטמטיקה 06 עשיתי משהו לא מהעולם הזה הראתי למורה שלי היא הסתכלה עליי גכמו על מתומתם אמרה תקבל גג 60 תרשם למועד ב בסוף 97 באנגלית התערבתי עם איזה מורה ל שאלה של 8 נקודות אמרה לא נכון מה שעשית(שאלה אמריקאית) ..כן כן בטח קיבלתי 95 בסוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |