|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תירשמו תתארכים שלכם יהיה נחמד ליראות אולי ניראה אותכם בבקום
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אוגוסט 6
![]()
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אני סבא? זה קורה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() נוב' 06
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 28יולי
![]() קרוב עלייכם
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איך עוד תאריכים אחי אבל סיכוי טוב שאני יהיה בנחל(30 ליולי)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() מרץ 09 חח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יאללה רוץ לספר לכולם כמה האנשים בטירונות שלך חרא וכמה אתה גבר שאתה קרבי... הייתי שם הרבה לפניך. דינו חפש"ש - חופשת שיחרור, לפי הימי חופש שנשארו לך ובתוספת של עד שבוע שהמפקד שלך יכול להעניק לך... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עדיין אתה גובניק שלא עשה אם עצמו כלום ועלק בשרות הצבאי חוץ מלימזוג קפה זה מה שאתה עשיתה
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() בונא יא צעיר קקה... אני נתתי שנה מהחיים שלי בתותחנים והסיבה היחידה שאני לא שם זה כי האוכל בצבא זיין לי ת'מעיים, אז תבדוק את העובדות יא צ'ונג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() זה כמו המורה לתושבע "אני את שלי עשיתי זה העתיד שלכם"
יבת :):):):) את מורה לתושבע מה עשית ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פקה פקה זה מה שכל אחד אומר אחרי שנה לך תזיין תשכל למישהו אחר צעיר או לא צעיר אני קרבי ואתה מוזג קפה לא מספיק אתה גובניק אתה עושה תפקיד של בחורה גם
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() זה גיוס כללי שניה אני יביא לך תארכי גיוס
17/7: קורס טייס, חיל הים (סטי"לים ודבורים) 18-19/7/2008: סוף שבוע נעים 21/7: חיל המודיעין, רכזות מתגייסים, מש"קיות ת"ש 25-26/7/2008: סוף שבוע נעים 28/7: כרגע תאריך כללי לגיוסים הקרביים של מחזור אוגוסט 2008- ישתנה בקרוב 27/7: חטיבת גולני, מודיעין שדה (מוד"ש), אופציה לקורס מ"כים (בנים + בנות), אופציה לקורס חובשים 28/7: חטיבת גבעתי, מודיעין שדה (מוד"ש) 29/7: חטיבת כפיר (חטיבה 900( 30/7: חטיבת הנח"ל, משמר הגבול (מג"ב), מש"קיות הדרכה 31/7: חטיבת הצנחנים, לוחמות מג"ב, לוחמות אב"כ 1-2/8/2008: סוף שבוע נעים 3/8: חיל השיריון, אופציה לקורס חובשים, אופציה לקורס מ"כים (בנים+בנות) 4/8: חיל ההנדסה הקרבית 5/8: משמר הגבול (מג"ב), אופציה לחיל השיריון, גיוס השלמות 6/8: משמר הגבול (מג"ב), גיוס השלמות 7/8: חיל האוויר (כולל חיל הנ"מ, יחידת 669), קורס מ"כיות (חיל האוויר, זרוע היבשה, מ"כיות טירונים) 8-9/8/2008: סוף שבוע נעים 10/8: חיל התותחנים 11/8: חיל התותחנים, פיקוד העורף א' (חילוץ והצלה ועוד), גדוד הסיור הבדואי (הגדס"ר) 12/8: פיקוד העורף ב' (חילוץ והצלה ועוד), גדוד חרב, חיל הקשר והאלקטרוניקה 13/8: חיל המודיעין, חיל המשטרה הצבאית, חיל חינוך, כלל צה"לי 14/8: גיוס השלמות 15-16/8/2008: סוף שבוע נעים 17/8: חיל המודיעין, צוללות, כלל צה"לי 18/8: יחידת קרקל 19/8: חיל המודיעין 20/8: קורס חובשים 21/8: דובר צה"ל, מש"קיות ת"ש, מאבחנות התנהגות 22-23/8: סוף שבוע נעים 24/8: כלל צה"לי 25/8: כלל צה"לי 26/8: כלל צה"לי 27/8: כלל צה"לי 28/8: כלל צה"לי 29-30/8/2008: סוף שבוע נעים מאתר היחידה
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
איזה כיף יהיה לראות את הגמר של המונדיאל מהשורה הראשונה באיצטדיון ![]() ובנימה אישית זאת - לך לאפסנאות, תחתום על מתאם ותתחבר לי. ותביא איתך גם מתאם פז"ם כי אני לא מבין את הצ'ונגות שלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ה28 עידכנו את זה
זה גבעתי אני חושב לא בטוח
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה בידחות עלובות על הזיין שלי תאילנד או לא תאילנד אז אני ישתחרר שנה אחרי עוד 4 שנים שאני גם יהיה משוחרר איפה אתה הייתה בצבא ואיפה אני ?<
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|