|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ![]() תראו ת'פנים של פריסט, והוא אומר שהוא נקי מחומרים p: סוסטנ.. אהם אהם... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גם זה אם החולצה השחורה טען שהוא טבעי חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() הוא טבעי בין סייקל לסייקל.
אין לי מושג ירוק מדוע החברה האלה מתביישים בנטילת חומרים, כיוון שזה חלק מהספורט. מה שכן צריך להדגיש, זה שחומרים הם לא קסם. רוב האנשים שמשתמשים לא יגיעו למאית מהרמה הזאת, מדובר בהרבה יותר מסתם לדקור את הטוכעס: אימונים, תזונה, שינה, ובעיקר משמעת. מרגיז אותי שאנשים רואים אחד כזה ואומרים "טוב נו, הוא מזריק". וכשהמקצוענים באים עם כל ההצטדקות המטומטמת הזאת של "אני טבעי", זה רק מגביר את המיסתורין סביב אותם חומרים, שכביכול באמת הופכים אותך לסופרמן. נכון יותר להגיד: אני משתמש בכל מיני דברים שהכרחיים לספורטאי ברמתי, אבל הספורט שלנו הוא בעיקר משמעת ועבודה קשה. אותם חומרים עוזרים, נותנים לי פוש, השלמה - אבל הבאדיבילדינג הוא הרבה יותר ממזרקים ואמפולות. ואגב אלון, קשה לי להאמין שזה סוסטנון, סוסטנון הוא חומר פרימיטיבי שלא מתאים ללי פריסט ודומיו, אבל לא חסר מיליון דברים אחרים שסופחים נוזלים, וחוץ מזה הוא גם יכול להיות סתם שמנמן באוף סיזן. שבת שלום.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה הגובה שלו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אזה קרנף זה מצד סמול
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יא אללה איזה סוסים... פשוט סוסים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אין בפורום מקום לדיון על חומרים ,אבל אני לא חושב שיש מקום לקרוא לסוסטנון חומר פרימיטיבי ,בסופו של דבר כולם משתמשים באותם דברים ,בין אם זה טסט' על סוגיו השונים בנוסף לGH והאינסולין ,מבחר החומרים בשטח הוא בסופו של דבר מוגבל וכולם משתמשים באותם דברים ,ההבדל הוא בגנטיקה ואיך מגיבים לחומר.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה יש לו בפנים?
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון ![]() הבנתי את הציניות שלך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
מה????? גם לא הצחקת אף אחד וגם לא הייתה שום תועלת אחרת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
אחראי תמונות וסרטוני פיתוח גוף.
|
![]() איזה חבורה רצינית..
חבל שלי פריסט עם חולצה ארוכה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() הגבוה זה קאנטפוני?
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() וואו, לא יודע למה איך שראיתי את התמונה הייתי בטוח שהשחור האמצע מחזיק נרגילה ביד....
![]() |
#17 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת