|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני יודע שקוביות זה גנטיקה והכל, אבל עדיין
למה רואים (לא הכי טוב אבל עדיין) רק את העליונות ולא רואים את התחתונות? מה לעשות? (אין לי % שומן גבוהה) ואיך לדעת אם יש לי גנטיקה לקוביות או לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה בודק את ההרכב הגנטי שלך...ואז......................................... ..:s
מה ניהיה אחי...נו באמת מה זה השאלה הזאת....?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גנטיקה מזהים לפי הצורה של הקוביות אתה יכול לזהות קובויות יפות שכולם בולטות אם יש לך גנטיקה טובה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך גנטיקה טובה\מיוחדת...אם היה לך גנטיקה טובה כבר היית יודע מזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כמו אצלי יש 4 בולטות וה2 למטה לא בולטות בלי חולצה...מה שמוזר זה שאם אני עם חולצה ומצמיד את החולצה רואים 6....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אממ תאמת אצלי יש 2 למעלה וזהו :s לא נראה לי שיש לי 6 בכלל...
אז אם אין גנטיקה טובה אין מצב לקוביות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
*)שאני אומר להשקיע הרבה יותר אני אומר שיהיה לך הרבה יותר קשה להשיג את זה ויקח לך יותר זמן והשקעה. *)נראה לי אתה עובר את אותה הטעות שאני עברתי, אני שנה שלמה התאמנתי, לא השקעתי בתזונה ויצא שבעצם לא עשיתי כמעט כלום בשנה זאת. עכשיו אני כבר קצת יותר מחודשיים משקיע בתזונה ואני רואה יותר תוצאות מאשר כל השנה הזאת... קיצר מה שאני מנסה להגיד זה שאתה לא רואה תוצאות כי אתה לא אוכל נכון.(השערה שלי כן? אבל רוב הסיכויים שאני צודק) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אני רואה תוצאות מצויינות, אבל לא כולל בבטן, זה פשוט לא קוביות :s. אבל איך אני יודע מה צריך לאכול ומתי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
מומלץ זה עושה פלאים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי... וכמה כל השייקים האלו הם חשובים? כי ההורים שלי משום מה בטוחים זה פוגע אז אני לא יכול לשתות את זה אחרי אימון...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() השייקים והכל זה עוד אביזר שעוזר לך להתקדם... תוכל להסתדר גם בליאבל זה מועיל מאוד..
אבל אם אתה לא רציני בתחום וסתם רוצה קצת קוביות וקצת ידיים וקצת חזה בשביל הבריכה אתה תוכל להשיג את זה גם בלי תוספים... אז חבל על הכסף(לפי דעתי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() אני אוכל 2 ביצים אחרי האימון ואיזה תפוח\בננה זה מספיק?
ותגידו, מה זה הפגישת יעוץ הזאת שיש בדף הראשי באתר? זה עוזר? כמה זה עולה בערך אם מישהו יודע? :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה כפיפות בטן כל בוקר עד שאתה לא יכול ואז תעשה עוד
כשהתחלתי היה לי 6 ועכשיו מדי פעם יוצאים גם השתיים התחתונות הכי חשוב להתמיד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא פלא שאתה לא רואה קוביות התזונה שלך לקויה אני לא רוצה לשמוע בכלל מה אתה אוכל במשך אותו יום כי זה פשוט יהיה לא נכון ב99% אתה חייב להגיע למנת חלבון/פחמימה/שומנים מסויימת בשביל זה אתה בונה לעצמך תפריט תזונה שלפיו אתה הולך , זה שאתה לא רואה על עצמך אחוזי שומן ואתה נראה "שחיפי" , כמו שציינת לא אומר שאין לך אותם .. ריבועים יפים מתחילים לראות מ10% ומטה כאשר יש הטוענים שSIX PACK(שישיה ריבועים שזה בד"כ מה רוב האנשים שואפים) , מגיע ב7% שומן.. לכן חביבי אתה תצטרך לעשות חיטוב כי אני כמעט סבור ללא ספק שאתה אולי "שחיף" כמו שאתה טוען אך יש לך שומן מצטבר בבטן וזה דבר דיי נפוץ אצל הרבה מאוד אנשים ולכן צריך לחטב טיפה ואז תראה את התוצאות מבחינה גנטית אתה חייב לראות לפחות 2 עד 4 קוביות הכי קשה זה לראות 4 ומעלה יש אנשים ש"בטן תחתונה" לא מתפתחת להם ולכן ה2 קוביות הנוספות קשות למראה ואני לא מדבר בכלל על ה2 הנוספות(8 סה"כ). בקיצור המפגשים באתר עולים 200 למפגש ראשון ואז 150 ש"ח כל מפגש זה מתבצע כל חודש וחצי ככה שזה לא כזה יקר... שיהיה לך בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|